Connect with us

technokrata

A korábbi közlésekkel ellentétben az eredeti Nokia akkumulátorok nem veszélyesek

Kütyük

A korábbi közlésekkel ellentétben az eredeti Nokia akkumulátorok nem veszélyesek

A Test-Aankoop nevezetű belga fogyasztóvédelmi szervezet kiadott egy nyilatkozatot, melyben elismeri, hogy a felrobbanó Nokia mobiltelefon akkumulátorokkal kapcsolatban végzett vizsgálata téves eredményekkel zárult, ugyanis kiderült, hogy az eredetinek hitt Nokia akkumulátorok hamisítványok voltak.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Test-Aankoop a napokban közzétett egy jelentést, mely szerint egyes Nokia mobil akkumulátorok nem rendelkeznek megfelelő rövidzár elleni védelemmel, így adott esetben felrobbanhatnak, vagyis veszélyt jelenthetnek az emberi egészségre. A Nokia a jelentés napvilágra kerülését követően azonnal cáfolta, hogy a Nokia akkumulátorok ne rendelkeznének megfelelő rövidzár védelemmel.

A Test-Aankoop elnézést kért a történtekért, és azt kérte, hogy az immár teljesen biztosan eredeti Nokia akkumulátorokat független tesztnek vessék alá, így bizonyítván azok első osztályú minőségét. A Nokia munkatársai az üggyel kapcsolatban elmondták, hogy a vállalat internetes oldalain hamarosan közzé fogják tenni a legelterjedtebb akkumulátor hamisítványok képeit, vagyis a finn cég ily módon szeretné elősegíteni, hogy a mobiltelefon tulajdonosok véletlenül se vásároljanak rossz minőségű és egyben balesetveszélyes hamisított akkumulátorokat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle