Connect with us

technokrata

November 19-én indul a Nokia Game 2003

Kütyük

November 19-én indul a Nokia Game 2003

November 19-én indul a Nokia Game 2003, a számos feladatot, többfordulós szerepjátékot valamint arcade-stílusú akciókat felvonultató 10 napos interaktív multimédiás játék.

A Nokia Game-ben tavaly rekordot megdöntő számú, egymillió játékos vett részt. Már lehet jelentkezni a minden eddiginél több játékos reményében megnövelt kapacitású Nokia Game 2003-ra. A győztesek nyereménye minden országban Nokia N-Gage mobil játékgép lesz. Magyarországon az 50 legjobb játékost jutalmazzuk majd egy-egy N-Gage játékgéppel.

A Nokia Game 2003 célja, hogy Flo, a 18 éves ˝mobil-jockey˝ főhős legyőzze a gonosz AnyOne klánt. Bár egyedül is lehet versenyezni a Nokia Game 2003-ban, a játékosoknak az AnyOne klán ellen hadba vonuló, öt főből álló saját klán megalakítását ajánljuk. A játék a ˝mobil jók˝ végső harca a gonoszok ellen, ahol a tét a mobiljátékok jövője lesz.

A kíváncsi mobiljátékosok ősszel már felkészülhettek a Nokia Game 2003-ra, ha Nokia N-Gage játékgépükre vagy Nokia 3650 telefonjukra letöltötték a Nokia Game szoftvert. Bluetooth vezeték nélküli technológián vagy mobilhálózaton át a játékosok az idei Nokia Game mobil internetes részének kihasználásával feltölthették legmagasabb pontszámaikat, letölthettek szellemeket, és más játékosokkal is versenybe szállhattak. Bár a szoftver nem egyezik meg a Nokia Game 2003 internet-alapú részével, a játékosok mégis megismerkedhettek Floval, és gyakorolhatták a játék során hasznos lépéseket.

˝A Nokia Game 2003 az internetes játékok új világába visz el érdekes története és izgalmas funkciói, például a többfordulós játékok és a világ különböző országaiban élő Nokia Game játékosokkal való közvetlen erőpróba lehetősége révén˝ – mondta Pekka Rantala, a Nokia Mobile Phones marketing-szolgáltatások részlegének alelnöke. ˝A versenyzők gyorsaságát és ügyességét idén a gyorsasági feladatok és a problémamegoldások során pontokkal díjazzuk, de a más játékosokkal létesített kapcsolat és a többszereplős csapatstratégia kidolgozása is pontot ér˝.

Bár a játék hivatalosan november 19-én indul, a játékosok a Nokia Game 2003 játékban már gyakorolhatnak és megismerkedhetnek egymással.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp