Connect with us

technokrata

A MOL is bevezeti a Pannon Vállalati Mobilhálózatot

Kütyük

A MOL is bevezeti a Pannon Vállalati Mobilhálózatot

Több mint kétezer mobilkészüléket kapcsol össze a Pannon GSM Vállalati Mobilhálózata az ország legnagyobb nettó árbevétellel rendelkező cégénél, a MOL Rt.-nél.

A két vállalat hagyományos együttműködését új alapokra helyező PVM rendszer mellett további különleges, személyre szabott szolgáltatásokkal is segíti a vállalaton belüli kommunikációt a Pannon GSM.

A MOL Rt. a GSM technológia magyarországi megjelenésének első napjától, 1994. március 31. óta a Pannon GSM ügyfele. A régióban piacvezető olajipari vállalat több mint 2000 dolgozója rendelkezik jelenleg vállalati Pannon GSM előfizetéssel, és ez a szám – a most bevezetett Pannon Vállalati Mobilhálózat minden igényt kielégítő szolgáltatásainak és rendkívül versenyképes költségeinek köszönhetően – akár a többszörösére is emelkedhet. A MOL ugyanakkor már a jelenlegi felhasználó-számmal is Magyarország legkiterjedtebb vállalati mobil telefonhálózatát tudhatja magáénak: az eddigi legnagyobb létszámú (1600 munkatársat összekötő) alkalmazást magánál a távközlési szolgáltatónál, a Pannon GSM-nél vezették be idén áprilisban.

Kőnig Róbert, a Pannon GSM üzleti divíziójának vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy a PVM a munkatársak folyamatos, megbízható elérését biztosítja azáltal, hogy a hagyományos vezetékes rendszerek kényelmi szolgáltatásait (hívás átkapcsolás, rövid belső hívószámok stb.) GSM környezetben nyújtja, a világ bármely pontján azonnal és minden pillanatban összeköttetést teremtve a kollégák között. Ugyanakkor további különleges szolgáltatásokat is kínál: egy adott hívószámhoz például külön számlázási rendszerű magán előfizetés rendelhető, ezáltal a MOL munkatársai egyazon készülékről intézhetik személyes- és hivatalos beszélgetéseiket.

Loncsár Tibor, a MOL Rt. informatikai igazgatója további pozitívumként értékelte, hogy a MOL speciális követelményeihez alkalmazkodva a Pannon GSM egyéni szolgáltatásokat is kidolgozott az olaj- és gázipari vállalatcsoport számára. Ezek közé tartozik a mobil bázisállomás szükség szerinti biztosítása, amellyel a MOL zavartalan kommunikációt igénylő karbantartási, elhárítási tevékenységeinek helyszínén garantálják a tökéletes GSM lefedettséget.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin