Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG G5400: újabb dél-koreai versenyző az európai piacon

Kütyük

LG G5400: újabb dél-koreai versenyző az európai piacon

Dél-Korea egyik legdinamikusabban fejlődő mobiltelefon gyártó cége, az LG Electronics megkezdte egyik legújabb mobil készüléke, a G5400 kereskedelmi forgalmazását.

A 350 eurós áron kapható, széthajtható kialakítású mobiltelefon 86 centiméter hosszú, 46 milliméter széles, 22 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 85 grammot nyom. A lítium-ion akkumulátor a gyártó által közölt adatok szerint maximálisan 3 órás beszélgetési és mintegy 200 órás készenléti időt tesz lehetővé.

Az LG G5400 fő kijelzője 128×160 pixeles felbontással rendelkezik és több mint 65 színárnyalat megjelenítésére képes, a külső kijelző pedig a megszokottól eltérően nem vízszintes, hanem függőleges helyzetű. Mondanom sem kell, hogy a dél-koreai újdonság segítségével nem csak SMS-eket és EMS-eket, hanem összetett multimédiás üzeneteket, vagyis MMS-eket is lehet küldeni, illetve fogadni.

A polifonikus csengőhangokkal felvértezett LG G5400 természetesen Java kompatibilis, a Class 10 GPRS kompatibilitás révén pedig maximum 53,6/13,4 Kb/s-os, illetve 40,2/26,8 Kb/s-os le- és feltöltési sebesség érhető el vele. A többek közt adatkábellel és headsettel szállított mobiltelefon infravörös porttal is rendelkezik, telefonkönyvében pedig maximum 200 bejegyzést lehet eltárolni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés