Connect with us

technokrata

Biztonságtechnikai nap a Westel Enternetben

Kütyük

Biztonságtechnikai nap a Westel Enternetben

Multimédia nap a Westel Enternetben 2003. november 13-án, 10-17 óráig a detektor Plusz magazinnal.

Ebben az évben a biztonságtechnikára vonatkozóan a két legrangosabb szakmai kiállítás és bűnmegelőzési nap a Security Safety 2003 és a Kriminál-expo 2003.

A két eseményt idén a Westel Enternet a Detektor Plusz magazin közreműködésével először egészíti ki olyan nyílt rendezvény, amely a biztonságtechnikát a mobil kommunikációs megoldások szempontjából is megközelíti. A rendezvényen a téma kiemelkedő szakértői és neves képviselői vesznek részt.

Az egész napos rendezvényen a látogatók megtekinthetik a biztonságtechnikai megoldások széles skáláját, valamint izgalmas bemutatókat láthatnak az egyes alkalmazások mobil technológiai megoldásaira is. Többek között bemutatásra kerül a Silicon Graphics cég új koncepciójú, digitális videó távfelügyelet rendszere, melyet mobilon és PDA-n is figyelemmel kísérhet. Egyúttal kiderül, hogy milyen hasznos ezen technológia számára a GPRS, illetve, hogy hogyan lehet egy bluetooth-os mobiltelefonnal meggátolni az autólopást.

A Westel Enternet és a Detektor Plusz magazin rendezvényén az egész napos nyílt bemutatók mellett a szakmai részletekre is fény derül a kisebb szekció bemutatókon. A tervezett program a következő:

10.30 Spectrum Security
11.00 Dircon Biztonságtechnikai Kft.
12.00 IDC Biztonságtechnikai és Üzleti Tanácsadó Kft.
13.00 HM EI Rt. Elektronikai Igazgatóság
14.00 STP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft.
15.00 VIDIKON Informatikai Kft.
16.00 IBSSASzólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp