Connect with us

technokrata

P900-as szoftvert szeretnének a P800 tulajdonosok

Kütyük

P900-as szoftvert szeretnének a P800 tulajdonosok

Az eddigiekben több mint kétezer Sony Ericsson P800 okostelefon tulajdonos csatlakozott ahhoz a petícióhoz, mely arra kéri a japán-svéd gyártót, hogy a közelmúltban debütált P900-as készülék 2.1-es verziószámot viselő UIQ platformját az elődmodellen is honosítsa meg.

Mint ismeretes, a P800-as mobiltelefonokon az említett platform régebbi, 2.0-s verziószámú változata teljesít szolgálatot.

A P800 felhasználók szerint bár a P800 és a P900 szoftveres platformjának verziószáma között nincs nagy eltérés, a frissebb verzió számos olyan hibajavítást és újítást tartalmaz magában, melyre ők is igényt tartanának. A petíciót jegyzők felhívják a figyelmet arra, hogy amikor a közelmúltban jelentős összeget adtak ki a Sony Ericsson első igazán nagy tudású okostelefonjára, akkor úgy gondolták, hogy egy hosszú életű mobil készüléket vásároltak, ezzel szemben a P800 és a P900 bejelentése között kevesebb mint tíz hónap telt el.

A petícióból többek közt kiderül, hogy hardveres megoldások tekintetében a P800 és a P900 közel azonos, vagyis lényegében semmi akadálya nincs annak, hogy a Sony Ericsson a P900 szoftverét a P800 tulajdonosok számára is elérhetővé tegye. A P800 tulajok ezenkívül arra panaszkodnak, hogy okostelefonjukhoz az elmúlt időkben egyetlen jelentősebb javítócsomag sem látott napvilágot.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle