Connect with us

technokrata

Három új Audiovox mobiltelefon

Kütyük

Három új Audiovox mobiltelefon

Az Audiovox három vadonatúj mobiltelefonnal rukkolt elő az év végi ünnepek előtt.

A csúcsmodellnek tekinthető CDM-9900 típusjelzésű készülék a CDMA2000 1X hálózatokban használható, és segítségével nem csak digitális fényképeket lehet készíteni, hanem rövidebb hang-, illetve videoanyagokat is. A leendő CDM-9900 tulajdonosoknak lehetőségük nyílik többek közt arra, hogy maximum 15 másodperces videoüzeneteket küldjenek barátaiknak, ismerőseiknek. A készülék nagyfelbontású, 310×350 pixeles, 18 bites színmélységű 2,2 colos TFT (Thin Film Transistor) folyadékkristályos főkijelzővel, illetve egy 1 colos képátlójú, 16 bites színmélységű STN mellékkijelzővel van felvértezve.

Az Audiovox CDM-8900 egy háromsávos CDMA2000 1X mobiltelefon, mely ugyancsak két folyadékkristályos kijelzőt tudhat magáénak. A CDM-8900 külső méreteit tekintve kisebb, mint a fentebb ismertetett csúcsmodell és ezzel párhuzamosan szolgáltatási köre is némileg szűkebb. A középkategóriás modell belső kijelzője ennek megfelelően “csak” 16 bites színmélységgel rendelkezik és integrált kamerája alacsonyabb felbontású, mint a CDM-9900-é. A Java kompatibilis CDM-8900 igazi érdekessége nem más, mint az integrált GPS, vagyis globális helymeghatározási modul.

Az Audiovox a CDM-8400 típusjelű készülékkel a belépőszintű mobiltelefonok piacán kíván versenyre kelni a konkurens termékekkel. A CDMA2000 1x kompatibilis mobiltelefon egy darab 12 bites színmélységű LCD-vel, Java támogatással, valamint polifonikus csengőhangokkal büszkélkedhet, az integrált fényképezőgép azonban hiányzik belőle.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle