Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elsőként a Westeltől: UMTS bemutató vidéken is

Kütyük

Elsőként a Westeltől: UMTS bemutató vidéken is

A Westel az ország első videóhívással egybekötött budapesti UMTS bemutatóját követően alig több mint egy héttel, elsőként vidéken is gyakorlatban prezentálta a videóhívást és az UMTS technológia egyéb lehetőségeit.

A GSM hálózatokban rejlő adatátviteli lehetőségek jelentős kibővítését eredményezi a néhány éven belül Magyarországon is megjelenő és az ügyfelek számára elérhető, nagy adatátviteli sebességre – így pl. akár videótelefonálásra alkalmas – UMTS. A világszerte már több országban működő új mobilrendszerek a beszédátvitelen túl gyors internet elérést, állandó on-line szolgáltatásokat és az eddiginél is összetettebb szórakozási lehetőséget kínálnak majd.

A Westel az UMTS-t jelentős előrelépésnek és természetes mobil evolúciónak tekinti, ezért október 27-én az országban elsőként videóhívással egybekötött bemutatót tartott a fővárosban négy helyen elérhető kísérleti teszthálózatán. A jövőt idéző eseményt követően alig több mint egy héttel a Westel egy kétnapos konferencia keretében – a Lilafüredi Kastélyszállót és környékét lefedve – elsőként vidéken is gyakorlatban prezentálta a videóhívást és az UMTS technológia egyéb lehetőségeit.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés