Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia bemutatta második Bluetooth kompatibilis headsetét

Kütyük

A Nokia bemutatta második Bluetooth kompatibilis headsetét

A világ legnagyobb mobiltelefon gyártójaként jegyzett Nokia bejelentette legfrissebb újdonságát, a keresztségben HS-4W Wireless Boom Headset nevet kapott terméket.

Ahogy az az újdonság nevéből könnyen kikövetkeztethető, ezúttal egy vezeték nélküli, Bluetooth kompatibilis headsetről rántotta le a leplet a finn székhelyű vállalat.

A mindkét fülben egyaránt használható, elegáns megjelenésű, ezüstös színvilágú headset segítségével fogadhatunk, illetve befejezhetünk hívásokat, állíthatjuk a hangerőt, a rajta elhelyezett többszínű LED-ek révén pedig információkat szerezhetünk többek közt az akkumulátorok töltöttségi szintjéről, illetve a Bluetooth kapcsolatról. A mindössze 21 gramm tömegű headsetben egy 120 mAh-s lítium-polimer akkumulátor teljesít szolgálatot, mely a gyári adatok szerint 6 órás beszélgetési, illetve 160 órás készenléti időt biztosít.

A HDW-2 után a második Bluetooth kompatibilis Nokia headset, a HS-4W árazása egyelőre ismeretlen, annyit azonban már most tudni lehet, hogy a HS-4W Wireless Boom Headset valamikor a jövő év tavaszán jelenik meg a kereskedések polcain.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés