Connect with us

technokrata

A Nokia bemutatta második Bluetooth kompatibilis headsetét

Kütyük

A Nokia bemutatta második Bluetooth kompatibilis headsetét

A világ legnagyobb mobiltelefon gyártójaként jegyzett Nokia bejelentette legfrissebb újdonságát, a keresztségben HS-4W Wireless Boom Headset nevet kapott terméket.

Ahogy az az újdonság nevéből könnyen kikövetkeztethető, ezúttal egy vezeték nélküli, Bluetooth kompatibilis headsetről rántotta le a leplet a finn székhelyű vállalat.

A mindkét fülben egyaránt használható, elegáns megjelenésű, ezüstös színvilágú headset segítségével fogadhatunk, illetve befejezhetünk hívásokat, állíthatjuk a hangerőt, a rajta elhelyezett többszínű LED-ek révén pedig információkat szerezhetünk többek közt az akkumulátorok töltöttségi szintjéről, illetve a Bluetooth kapcsolatról. A mindössze 21 gramm tömegű headsetben egy 120 mAh-s lítium-polimer akkumulátor teljesít szolgálatot, mely a gyári adatok szerint 6 órás beszélgetési, illetve 160 órás készenléti időt biztosít.

A HDW-2 után a második Bluetooth kompatibilis Nokia headset, a HS-4W árazása egyelőre ismeretlen, annyit azonban már most tudni lehet, hogy a HS-4W Wireless Boom Headset valamikor a jövő év tavaszán jelenik meg a kereskedések polcain.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp