Connect with us

Hirdetés

technokrata

Radiocafé.hu: Mitől leszek Internet-milliomos?

Kütyük

Radiocafé.hu: Mitől leszek Internet-milliomos?

November 9-én, vasárnap este 9-11-ig jelentkezik a radiocafé internetes magazinja, a radiocafé.hu.

A műsor az Internet világába kalauzolja hallgatóit – laikusokat és profikat egyaránt – a két műsorvezető pheke (Fekete Gábor) és Rutai Gábor közreműködésével. A zenét DJ Nadia szolgáltatja, természetesen élőben, bakelitről.

Eheti témák és vendégek

Csermely Ákos, az október végén Tihanyban tartott Internet Hungary konferencia főszervezője számol be a rendezvény legfontosabb tanulságairól.

Néhány téma a konferenciáról: A kockázati tőke bolyongásai; Mitől leszek Internet-milliomos? Hogyan keressünk piacot a nagyvilágban? A csatlakozást követően exportőrök vagy importőrök leszünk? Mi lesz az üzleti sláger az elkövetkező időszakban? Mi a siker titka, illetve mit kellene tenni Magyarországon a gyors felzárkózás érdekében? Hol vannak a milliárdos megrendelések? Hogyan lehet pénzhez jutni, ki és milyen szempontok szerint dönt az állami megrendelésekről, pályázatokról? Az ˝Internet˝ szó említése milyen kontextusba került az elmúlt időszakban: érdekli-e a magyar közönséget az Internet, és ha igen, miért nem? Az oktatás, a felnőttképzés és a kommunikáció jelentősége: lehet-e ˝tanítani a piacot˝? Ha igen, kinek a feladata? A vonalkódos tehén és a chippiercinges disznó: az Informatika megjelenése a mezőgazdaságban; Internetes újságírás, webes publikációk: nézetek, és nézetkülönbségek a ˝netújságírással˝ kapcsolatban; Veszélyezteti-e az új média a hagyományos médiaszegmensek reklámpiacát? Lyukak a szabályozásban, törvényi akadályok az információs társadalom útjában; Elszámolóház: hogyan lehet fizettetni a letöltésekért? (Digital Rights Management); Te is fiam Blútusz! Verseny vagy kooperáció: WiFi, broadband, mobil Internet; és így tovább.

Brückner Gergely, a Megyeszurker honlap tulajdonosa. A civilben gazdasági újságíró, szerkesztő évek óta űzött hobbiját teszi közszemlére a weboldalon, a profi futballnak hátat fordítva írja sajátos humorával a nem csak sportrajongók számára élvezetes – szociológiai tanulmánynak is beillő – meccsbeszámolókat.

További témák

A hét site-ja, a hét mozisite-ja, a hét zenei site-ja, friss hírek, érdekességek az Internet világából, tovább épül az online közösségi site, a webszájtépés.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés