Connect with us

technokrata

djuice – tények és adatok

Kütyük

djuice – tények és adatok

A djuice-t azoknak találták ki, akik telefonáláskor nem szeretnek a puszta tényközlésre szorítkozni, ellenkezőleg: mobiljukat baráti kapcsolatok fenntartására, csevegésre, ötletszerű SMS-ezésre is használják.

Éppen ezért a kártyás és a számlás csomag egyformán kedvező, a teljes hazai piaci kínálatot tekintve versenyképes percdíjakat: csúcsidőben az összes belföldi hálózatba 49, csúcsidőn kívül és hétvégén pedig mindössze 25 forintba kerül egy perc beszélgetés. A kártyás djuice percalapon, az előfizetéses 30 másodpercenként számláz, az utóbbi 3.990 forintos havidíja pedig kerek egy órányi ingyen beszélgetést is tartalmaz – ez akár 2.940 forint megtakarítását jelentheti az előfizetőnek.

A korszerű kommunikáció immár megkerülhetetlen eszköze az SMS; a djuice csomagok ezen a téren is az élvonalba tartoznak, hiszen a külön megrendelhető SMS-csomag teljes egészében felhasználható, 1.400 forintos havidíja 80 kedvezményes üzenet küldést teszi lehetővé, azaz egy SMS mindössze 17,50 forintba kerül. Az SMS-árak még a kedvezményes csomag nélkül is előnyösek: belföldi címzettnek 25, külföldi hálózatba 43,75 forintért küldhetnek szöveges üzenetet a djuice-osok.

A djuice egyedül a csúcsidővel bánik szűkmarkúan. Ez mindkét csomag esetében reggel hattól csupán délután négyig tart, tehát a kedvezményes időszak teljes egészében lefedi a ˝nyolc óra pihenés, nyolc óra szórakozás˝ idejét – a djuice akkor lendül formába, amikor a tulajdonosa számára is elkezdődik az élet.

djuice – adat- és tartalomszolgáltatások
A meglévő barátok és kapcsolatok megőrzése mellett az újdonságok, az ismeretlen felfedezése is elválaszthatatlan a djuice-életformától. Ehhez speciális adatforgalmi és értéknövelt szolgáltatási konstrukciókat kínál a djuice – nem véletlen, hogy a djuice csomagban kapható minden egyes készülék színes képernyővel, valamint GPRS- és MMS-képességgel rendelkezik.

December 31-ig minden előfizető – legyen akár számlás, akár kártyás – húsz darab ingyenes MMS-sel kezdheti új, djuice-os életét. A számlások számára ráadásul minden hónapban elölről kezdődik a költségek nélküli kaland, s a huszonegyedik multimédiás üzenettől is csupán 125 forintba kerül minden MMS, függetlenül a célhálózattól.

Ugyancsak egyedülálló kedvezmény az 1 MB-nyi adat villámgyors GPRS kapcsolaton keresztüli, ingyenes letöltésének lehetősége – az előfizetők így kockázatok nélkül fedezhetik fel az ismeretlent. Ezt követően a rendkívül kedvező, 500 forintos havi összeg fejében internetezhetnek vagy barangolhatnak kedvükre a WAP-on, ahonnan kifejezetten az djuice-osoknak összeállított információkat, tudnivalókat tölthetnek le, vagy telefonjukat djuice háttérképekkel, csengőhangokkal tehetik még inkább kedvükre valóvá. A számlás előfizetésekhez a djuice havonta biztosítja az ingyenes 1 MB-ot, a határ átléptével pedig mindkét előfizetési típus felhasználói kedvező tarifával folytathatják a böngészést.

djuice Xtra – élet a mobilon túl
A djuice azonban jóval többet kínál a megszokott tarifacsomagoknál: egy közösséget, amely fiatalos ajánlatokkal és akciókkal hálálja meg a tagok hűségét. Az ingyenesen igényelhető djuice Xtra kártya exkluzív rendezvények kapuit tárja fel tulajdonosa előtt, a djuice által szponzorált eseményekre nyújt belépést, a djuice Xtra partnercégeinél pedig komoly állandó és időszakos árengedményeket biztosít az autóvásárlástól kezdve az extrém sítúrákig – a djuice olyan kalandokat és élményeket kínál, amelyekről más mobil márkák álmodni sem mernének.

djuice – könnyű a döntés
Amellett, hogy soha nem látott szolgáltatásokat kínál, kiegészítő kedvezményei és lehetőségei terén a djuice ugyanazt nyújtja, mint a Pannon GSM bármely hagyományos számlás vagy kártyás előfizetése.

A djuice-t megszerezni sem nehéz: a készülékes csomagokban a legdivatosabb, legmodernebb mobilokkal együtt érkezik a djuice, de természetesen a régi ügyfelek is akadálytalanul átválthatnak a Pannon GSM új, divatot teremtő márkájára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle