Connect with us

Hirdetés

technokrata

A ˝The Simpsons˝ megérkezik a mobiltelefonokra

Kütyük

A ˝The Simpsons˝ megérkezik a mobiltelefonokra

A THQ és a Vodafone bejelentette, hogy a Vodafone megszerezte a Twentieth Century Fox-féle ˝The Simpsons˝ című népszerű rajzfilm sorozathoz kapcsolódó mobil tartalmak európai, ausztráliai és új-zélandi licenszjogait.

A bejelentés kapcsán szó esett többek közt arról, hogy a “The Simpsons˝ csengőhangok, animált multimédiás üzenetek, háttérképek, illetve képernyővédők várhatóan még ebben a hónapban elérhetők lesznek a Vodafone előfizetői számára.

A ˝The Simpsons˝ sorozat, illetve a rajzfilmet nézők több milliós tábora rendkívül fontos szerepet játszik globális szórakoztatási stratégiánkban – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Guy Laurence, a Vodafone termék és tartalomszolgáltatási részlegének marketing igazgatója. A Vodafone az európai és ausztráliai előfizetőinek a világon elsőként kínál rendkívül széles szórakoztatóipari mobil szolgáltatásokat – tette hozzá Laurence.

A ˝The Simpsons˝ rajzfilm szereplőinek mobiltelefonokon történő meghonosítása várhatóan új szabványt fog teremteni a mobilpiaci termék-, illetve tartalomfejlesztési szektorban – mondta Jim Beddows, a Twentieth Century Fox vezeték nélküli szórakoztatási részlegének alelnöke.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés