Connect with us

technokrata

Multimédia nap a Westel Enternetben

Kütyük

Multimédia nap a Westel Enternetben

A Westel Enternet mobilmultimédiás eszközök és szolgáltatások következő bemutatójára 2003. november 6-án csütörtökön, 11-18 óráig kerül sor a Westel Enternet üzletben.

A Multimédia nap partnerei a Motorola, a Macropolis, a Mitac, az AeroMap és a Mobil Nagyokos.

A látogatók megtekinthetik és kipróbálhatják többek között a HP, a Sony, a Mitac Mio, a Zircon és a Garmin PDA eszközöket és laptopokat, valamint számos mobiltelefon újdonságot és alkalmazást. A mobilkommunikációs megoldásokat és alkalmazásokat a legújabb eszközökkel, valamint a Westel értéknövelt multimédiás szolgáltatásaival mutatja be a Westel.

A programon kipróbálhatók lesznek a legújabb formavilágot követő Motorola mobiltelefonok. Az érdeklődők kedvükre fotózhatnak, küldhetnek MMS-t és meghallgathatják a letöltött, kiváló mp3 mobildallamokat is.

A technikai újdonságok között a Westel Enternet munkatársai bemutatják a D3D mobil MMS és e-mail küldő portálját, a különféle bluetooth és WLAN eszközöket, melyeket működés közben is kipróbálhatók lesznek. Kiderül, hogy milyen a Microsoft a mobiltelefonban, hogyan tud vonalkódot olvasni egy Mio PDA és miként navigálhat majd a jövőben az AeroMap speciális térkép programjával.

A program ideje alatt a látogatók játszhatnak a Westel Enternet és a Motorola nyerő játékában is felmérhetik multimédiás felkészültségüket. A játékban óránként Motorola és Westel ajándékokat lehet nyerni. Fődíjak: egy Motorola V300-as mobiltelefon és egy készülékes Domino csomag.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle