Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az internettel versenyez a Westel 777mobil WAP-portálja

Kütyük

Az internettel versenyez a Westel 777mobil WAP-portálja

A Westel 10 éves születésnapja alkalmából kínált érdekes összeállítások, a 777mobil egyedülálló tartalom- és szolgáltatáskínálatának, valamint az ünnepi akcióknak köszönhetően a társaság WAP-portálját minden eddiginél több alkalommal keresték fel egyetlen nap alatt.

Hétfőn ünnepelte 10. születésnapját Magyarország legnagyobb mobilszolgáltatója a Westel és az évfordulón a társaság újabb rekordot könyvelhetett el: WAP-portálját 24 óra leforgása alatt közel kétszázezer alkalommal látogatták meg és a letöltött oldalak száma megközelítette a 2 milliót. Ezzel, a mobil tartalomszolgáltatás terén elért, az országban egyedülálló eredménnyel a 777mobil az internetes portálokkal összemérhető érdeklődést könyvelhet el. A legforgalmasabb időszakban a látogatottság a hétfői napok átlagához viszonyítva több mint 100 százalékkal nőtt és az évfordulón az ügyfelek a szokásost meghaladóan egy nap alatt 1.000 játékot töltöttek le telefonjaikra.

Kedvező fogadtatásra talált a 10 évhez kapcsolódó MMS ˝pályázat˝ is, amelyre több mint ötszázan küldtek be játékos, szórakoztató, esetenként kreatív megoldásokat felvonultató fényképes üzenetet. A siker a multimédia gyors terjedése mellett a Westel három hónapra szóló, havi 30 ingyen MMS elküldését biztosító kedvezményének is köszönhető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés