Connect with us

technokrata

Az internettel versenyez a Westel 777mobil WAP-portálja

Kütyük

Az internettel versenyez a Westel 777mobil WAP-portálja

A Westel 10 éves születésnapja alkalmából kínált érdekes összeállítások, a 777mobil egyedülálló tartalom- és szolgáltatáskínálatának, valamint az ünnepi akcióknak köszönhetően a társaság WAP-portálját minden eddiginél több alkalommal keresték fel egyetlen nap alatt.

Hétfőn ünnepelte 10. születésnapját Magyarország legnagyobb mobilszolgáltatója a Westel és az évfordulón a társaság újabb rekordot könyvelhetett el: WAP-portálját 24 óra leforgása alatt közel kétszázezer alkalommal látogatták meg és a letöltött oldalak száma megközelítette a 2 milliót. Ezzel, a mobil tartalomszolgáltatás terén elért, az országban egyedülálló eredménnyel a 777mobil az internetes portálokkal összemérhető érdeklődést könyvelhet el. A legforgalmasabb időszakban a látogatottság a hétfői napok átlagához viszonyítva több mint 100 százalékkal nőtt és az évfordulón az ügyfelek a szokásost meghaladóan egy nap alatt 1.000 játékot töltöttek le telefonjaikra.

Kedvező fogadtatásra talált a 10 évhez kapcsolódó MMS ˝pályázat˝ is, amelyre több mint ötszázan küldtek be játékos, szórakoztató, esetenként kreatív megoldásokat felvonultató fényképes üzenetet. A siker a multimédia gyors terjedése mellett a Westel három hónapra szóló, havi 30 ingyen MMS elküldését biztosító kedvezményének is köszönhető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp