Connect with us

technokrata

Pannon GSM: olcsóbb és egyszerűbb lett a WAP- és Internet-hozzáférés

Kütyük

Pannon GSM: olcsóbb és egyszerűbb lett a WAP- és Internet-hozzáférés

2003. október 28-tól a Pannon GSM kínálatában megtalálható új csomagokkal az operátor egyszerűbbé, könnyebben átláthatóbbá és vonzóbbá kívánja tenni WAP- és Internet-hozzáférési szolgáltatásait.

Ennek megfelelően az alábbi változások történtek:

– az új csomagoknál a WAP- és Internet-elérés árai azonosak;
– a GPRS START csomaggal már internetezésre is lehetőség van havidíj nélkül;
– a kártyás előfizetők is választhatnak forgalmi díjas GPRS alapú csomagokat (korábban csak átalánydíjast választhattak), valamint a GPRS alapú szolgáltatások is elérhetővé válnak számukra külföldi használat esetén;
– bevezetésre került a WAP 2.0 protokoll (némelyik új telefon – pl. a Nokia 6220 – csak ezen új WAP-szabvány szerint képes a WAP szolgáltatást használni.
– az Átalánydíjas GPRS Internet, az Átalánydíjas GPRS alapú WAP-hozzáférés, a GPRS Internet 1 és GPRS Internet 2 csomagok értékesítése megszűnik, de e szolgáltatásokkal rendelkező ügyfeleink változatlan feltételekkel tovább használhatják azokat.

WAP
WAP-képes mobiltelefonnal fontos információk, szolgáltatások elérése válik lehetővé, bárhol, bármikor. A WAP-hozzáférés történhet akár ún. havi átalánydíjért (adathívás és GPRS alapon), illetve forgalmi díjért (adathívás, GPRS és SMS alapon). A Pannon GSM PannonW@P szolgáltatása egyedülállóan széles tartalomkínálatot nyújt. Így Ön előfizetőként mobiltelefonján például híreket, e-maileket, vicceket olvashat, illetve csengőhangot, Java-játékot tölthet le, tetszése szerint.

Internet
Az Internet – más néven világháló – a hozzá csatlakozók számára rengeteg információt, szolgáltatást és lehetőséget nyújtó világméretű számítógépes hálózat. Segítségével Ön könnyen tarthat kapcsolatot ismerőseivel, barátaival (e-mail), és naprakész lehet a legfrissebb hírekből. A Pannon GSM által nyújtott mobil Internet-hozzáférési csomagok kitűnő lehetőséget biztosítanak a világhálóval csak most ismerkedőknek, valamint a profi felhasználóknak is.

GPRS
A GPRS (General Packet Radio Service) olyan adatátviteli technológia, melynek segítségével az eddig megszokott vonalkapcsolt (adat, PannonSztráda) helyett csomagkapcsolt módon lehetséges az adatok átvitele. Az új technológia lehetővé teszi, hogy Ön ne az on-line töltött idő után, hanem kizárólag az átvitt adatmennyiség után fizessen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle