Connect with us

technokrata

VitaMAX DUO: akár 25%-kal olcsóbb egységes percdíjú tarifa

Kütyük

VitaMAX DUO: akár 25%-kal olcsóbb egységes percdíjú tarifa

A Vodafone 2003 október 27-től új kártyás csomagot indít VitaMAX DUO néven.

A VitaMAX UNO pozitív piaci fogadtatása arra ösztökélte a mobilszolgáltatót, hogy egy újabb, egységes percdíjú csomaggal jelenjen meg a piacon.

Így a VitaMAX UNO mellett a DUO a Vodafone második olyan tarifacsomagja, mellyel az ügyfelek bármikor, bárhová ugyanolyan percdíjon tudnak telefonálni.

Az UNO csomaghoz képest az új tarifa a hosszabb beszélgetést ösztönzi, oly módon, hogy a beszélgetés hosszának növekedésével az egy percre jutó díj drasztikusan lecsökken.

A VitaMAX DUO legfontosabb előnye, hogy az ügyfelek már az első perc után 25-15%-kal kedvezőbb díjakon telefonálhatnak, mint a versenytárs szolgáltatók jelenlegi egységes percdíjú tarifáinál.

Az új tarifacsomaggal az ügyfél mindig, minden irányban egységes, bruttó 58 Ft-os díjon telefonálhat. Ezért az 58 Ft-os díjért a hívás első két percét kapja, majd a hívás további részében három perces egységeket. Így egy kétperces beszélgetés egy percre jutó díja akár 29 Ft, egy két percen túli beszélgetés esetében az egy percre jutó díj akár 19,40 Ft is lehet.

Az új tarifacsomag SMS díja bruttó 24 Ft bármilyen hálózatba üzenetenként.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle