Connect with us

technokrata

Megkezdődött a Nokia 6600 szállítása

Kütyük

Megkezdődött a Nokia 6600 szállítása

A Nokia bejelentette, hogy megkezdte a közelmúltban bejelentett 6600-as okostelefon tömeggyártását, illetve kereskedőkhöz történő leszállítását.

A Nokia 6600 a finn gyártó egyik legújabb mobiltelefonja, mely a Symbian operációs rendszeren nyugvó Series 60 platformra épül. Hasonló szoftverre épül többek közt a népszerű Nokia 7650, illetve Nokia 3650, valamint a kereskedelmi forgalomban hamarosan bemutatkozó Nokia 3620, illetve Nokia 3660.

A Nokia 6600 az első olyan Nokia mobiltelefon, mely három kiegészítő alkalmazást és számos szoftver ingyenesen kipróbálható verzióját tartalmazza. A kiegészítő alkalmazások között találhatjuk az Opera által kifejlesztett HTML webböngészőt. A szoftver a speciális SSR (Small Screen Rendering) technológia révén az eredetileg számítógép monitorokon történő megjelenésre optimalizált internetes oldalakat úgy alakítja át, hogy azok a mobil készülékek relatíve kis kijelzőjén is élvezhetők legyenek.

A Nokia 6600 ezenkívül el van látva egy Kodak Pictures, valamint egy Hewlett-Packard-féle szoftverrel is. Előbbi alkalmazás révén a felhasználók akár 5 MB digitális fényképet is feltölthetnek teljesen ingyenesen a Kodak internetes fotóalbumába, utóbbi program pedig a fotók, elektronikus levelek, telefonkönyv bejegyzések, naptár adatok és jegyzetek Bluetooth technológián keresztül történő vezeték nélküli kinyomtatását teszi lehetővé.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp