Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyen MMS-ek három hónapon át a Westelnél

Kütyük

Ingyen MMS-ek három hónapon át a Westelnél

Az idén 10. születésnapját ünneplő Westel ügyfelei ünnepi meglepetésként most minden eddiginél kedvezőbben próbálhatják ki az MMS szolgáltatást.

Sokszor jóval egyszerűbb képben elmondani élményeinket, kifejezni érzéseinket, gondolatainkat, mint szóban vagy írásban közölni. Talán éppen ezért egyre népszerűbb az MMS, azaz a fényképes üzenetküldés szolgáltatás. A Westel tavalyi világpremierjét követően ma már a forgalmazott akciós készülékek jelentős része színes kijelzős, egyre-másra jelennek meg a multimédiás mobiltelefonok, és azok egyre nagyobb számban már beépített kamerával rendelkeznek.

Október 27-től jövő január végéig a Westel ügyfelei egy egyszerű regisztráció ellenében három hónapon át havonta 30 MMS üzenetet küldhetnek díjmentesen. A havi 30 ingyenes MMS ráadásul nem csak korlátozottan, azaz hálózaton belül érvényes, hanem a fényképes, szöveges és hangot tartalmazó üzenetek minden hazai hálózatba, bármely belföldi előfizetőnek vagy email címre elküldhetők. Az akció ugyan három teljes hónapra, novembertől január végéig szól, de aki a Westel születésnapját követően októberben aktiválja a kedvezményt, az még október utolsó néhány napjában is 30 ingyenes MMS-sel ˝lesz gazdagabb˝. Fontos tudni, hogy az adott hónapban fel nem használt MMS üzenetek nem vihetők át a következő időszakra, így akinek sok képes mondanivalója van, az az akció ideje alatt minden hónapban éljen a lehetőséggel.

A díjmentes MMS-ek regisztráció alapján vehetők igénybe. Regisztrálni a Westel üzleteiben vagy a 1230-as, illetve a 1777-es számon lehet.

Az ingyenesen küldhető MMS-ek száma:
2003. október 27–31. 30 db
2003. november 1–30. 30 db
2003. december 1–31. 30 db
2004. január 1– 31. 30 db
(A kedvezmény emeltáras MMS szolgáltatásra nem vonatkozik.)



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés