Connect with us

technokrata

A Pannon GSM kártyás ügyfeleinek elérhető a GPRS-roaming

Kütyük

A Pannon GSM kártyás ügyfeleinek elérhető a GPRS-roaming

A Pannon GSM Praktikum és Bee csomagjainak felhasználói 2003. október 28-tól külföldön is GPRS-alapon internetezhetnek és WAP-ozhatnak, illetve küldhetnek haza MMS üzeneteket.

A hazai mobilszolgáltatók közül egyedül a Pannon GSM biztosítja kártyás ügyfelei számára a GPRS-roaming lehetőségét.

˝A Pannon GSM továbbra is élen jár a mobil adatforgalmazás terén: két évvel ezelőtt az első hazai távközlési szolgáltatóként biztosított országos GPRS lefedettséget, most pedig ismét úttörő szerepet vállalva teremtette meg a gyors GPRS adatátvitel és az MMS szolgáltatás nemzetközi elérhetőségét kártyás ügyfelei számára˝ – jelentette ki Felkai György a társaság kommunikációs igazgatója.

A folyamatos csatlakozást és magas átviteli sebességet biztosító GPRS kapcsolatot a Pannon Praktikum és Bee ügyfelek a határokon túl is a megszokott módon használhatják. A folyamatosan bővülő körben nyújtott szolgáltatás kezdetekor kilenc külföldi hálózatban válnak elérhetővé számukra az általuk itthon már átalány- vagy forgalmi díjas GPRS szerződéssel igénybe vett adatszolgáltatások. Az egyetlen feltétel, hogy számlaegyenlegük roamingra fordítható összege meghaladja az 1.000 forintot, valamint hogy előfizetésükön engedélyezve legyen a roaming.

Ugyanezen külföldi szolgáltatók hálózatából multimédiás üzenetet (MMS) is küldhetnek a Pannon GSM előfizetői. Erre – a GPRS szolgáltatások igénybevételéhez hasonlóan – a szolgáltató hagyományos előfizetéssel rendelkező ügyfeleinek már július 7-e óta módja nyílik, ezentúl pedig a kártyás előfizetők is azonnal megoszthatják frissen készített képeiket itthon maradt családtagjaikkal, barátaikkal – mindezt most kedvezményesen féláron, a belföldivel megegyező díjért. A hagyományos SMS szolgáltatáshoz hasonlóan az MMS-ek külföldön történő fogadása is díjmentes, az utóbbiak azonban továbbra is csak magyarországi mobil hálózatba küldhetők.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle