Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon GSM: tőzsdei árfolyamok WAP-on keresztül

Kütyük

Pannon GSM: tőzsdei árfolyamok WAP-on keresztül

A Pannon GSM és a Teledatacast Kft. együttműködésének eredményeként olyan késleltetett tőzsdei árfolyam információkhoz juthatnak az érdeklődők 2003 október 20-tól, melyek tájékoztató jelleggel segítenek rövid és hosszú távú befektetési döntéseik meghozatalában.

Az oldalon az Értéktőzsde hivatalos indexének, a BUX-nak értékét és arra vonatkozó egyéb, valamint a tőzsdén kereskedett összes részvényre vonatkozó árfolyam adatot és napvégi statisztikát találhatják meg az érdeklődők.

A tőzsdeindex értékének változása megmutatja, hogy a BUX kosarában lévő részvényekre vonatkozóan a napi kereskedés hogyan alakul. A BUX kosarában jelenleg négy olyan fontos részvény található, melyre külföldön generálódott üzletkötés is megvalósul, valamint a kosár összetételének több mint 92 százalékát alkotja.

A részvényeknél közölt, az árfolyam alakulására vonatkozó adatok pedig a tárgynapi kereskedésben az adott részvényre mutatják meg a különböző értékeket illetve az előző napi záró adatokhoz képest mutatják meg a részvényre vonatkozó vétel-eladás alakulását.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés