Connect with us

technokrata

Pannon GSM: tőzsdei árfolyamok WAP-on keresztül

Kütyük

Pannon GSM: tőzsdei árfolyamok WAP-on keresztül

A Pannon GSM és a Teledatacast Kft. együttműködésének eredményeként olyan késleltetett tőzsdei árfolyam információkhoz juthatnak az érdeklődők 2003 október 20-tól, melyek tájékoztató jelleggel segítenek rövid és hosszú távú befektetési döntéseik meghozatalában.

Az oldalon az Értéktőzsde hivatalos indexének, a BUX-nak értékét és arra vonatkozó egyéb, valamint a tőzsdén kereskedett összes részvényre vonatkozó árfolyam adatot és napvégi statisztikát találhatják meg az érdeklődők.

A tőzsdeindex értékének változása megmutatja, hogy a BUX kosarában lévő részvényekre vonatkozóan a napi kereskedés hogyan alakul. A BUX kosarában jelenleg négy olyan fontos részvény található, melyre külföldön generálódott üzletkötés is megvalósul, valamint a kosár összetételének több mint 92 százalékát alkotja.

A részvényeknél közölt, az árfolyam alakulására vonatkozó adatok pedig a tárgynapi kereskedésben az adott részvényre mutatják meg a különböző értékeket illetve az előző napi záró adatokhoz képest mutatják meg a részvényre vonatkozó vétel-eladás alakulását.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle