Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sony Ericsson új tartalommal bővíti fogyasztói online szolgáltatásait és alkalmazásait

Kütyük

A Sony Ericsson új tartalommal bővíti fogyasztói online szolgáltatásait és alkalmazásait

A Sony Ericsson bejelentette, hogy megújult tartalommal töltötte fel a webhelyén nemrégiben beindított Fun & Downloads részét, ahol a mobiltelefonok felhasználói különböző exkluzív alkalmazásokat, szolgáltatásokat és más érdekes anyagokat tölthetnek le.

Ilyen új tartalom többek között a képkezelési lehetőségek kibővítése – képszerkesztővel és fotóalbummal -, valamint a jól ismert játékok és csengőhangok kínálata. A www.SonyEricsson.com/fun oldalon elérhető új tartalmakkal a felhasználók megismerhetik, és maximálisan kihasználhatják Sony Ericsson telefonkészülékeik összes lehetőségét.

A Fun & Downloads rész már több mint 30 nyelven érhető el az EMEA térségben weben és WAP-on keresztül. Tartalomszolgáltató partnerként olyan neves szórakoztatóipari cégek működnek közre, mint a Sony Music, a Sony Pictures Digital Entertainment, az Atari és a Cartoon Network. A Fun & Downloads webhely szolgáltatásai három alkalmazási terület köré épülnek, úgyis mint a képkezelés, a játékok és a telefon testre szabása. A beépített digitális kamerával rendelkező telefonok, például a T610, a P800 és a Z600 esetében a képeket a telefonról közvetlenül el lehet küldeni a webhelyen lévő online fényképalbumba. A felhasználó a webhelyen módosíthatja a képeket, és háttérképekké, MMS üzenetekké vagy témákká alakíthatja át őket. A weboldal arra is lehetőséget teremt, hogy a Colour Plaza szolgáltatásával fényes fotópapírra kinyomtatva a felhasználó házhoz szállíttassa a kész képeket. Az interneten létrehozott MMS üzeneteket utána letöltheti a mobiltelefonra, és elküldheti a családnak, barátoknak vagy kollégáknak.

A játékok közt mintegy 170 Java és Mophun alapú letölthető játék szerepel, köztük olyan jól ismert sikerdarabok, mint a V-Rally 1 és 2, a Tony Hawk Pro Skater 4 és a Kelly Slater Pro Surfer. A felhasználók ezekhez regisztrálhatják legjobb játékeredményeiket a toplistára. Számos játékban fontos szerepet kap a zene. A Fun & Downloads közismert játékainak zenéi letölthetők többszólamú csengőhangokként, és ezeket a Sony Music további csengőhangok gazdag tárházával egészíti ki. Emellett számos ingyenes kép, téma, csengőhang, játék és alkalmazás biztosítja, hogy a felhasználó mindent kihozhasson készülékéből. A Fun & Download a www.sonyerisson.com/fun oldalon található.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés