Connect with us

technokrata

A Sony Ericsson bemutatta a beépített kamerával rendelkező T630-as telefont

Kütyük

A Sony Ericsson bemutatta a beépített kamerával rendelkező T630-as telefont

A Sony Ericsson Las Vegasban és Pekingben egyszerre mutatta be a T630-as telefont, amely elegáns megoldásokkal támogatja a mobil képkezelést.

A T630 véget vet a telefonok ˝egyoldalú˝ használatának, mivel a készülék mindkét oldalán hasznos elemek találhatók: az egyiken a kamera, amely mellett egy kis tükör segít, hogy saját magunkat is lefényképezhessük, a másikon pedig a telefonos funkciókat, a kommunikációt, a képkezelést és a játékok elérését szolgáló kezelőszervek. A beépített kamerának, a nagy fényerejű, 65 ezer színű kijelzőnek és a formatervezett külsőnek köszönhetően a T630 nagy sikerre számíthat.

A QuickShare technológia – amely az összes beépített kamerával rendelkező Sony Ericsson telefon alapja lesz – egyszerű kezelhetőséget biztosít a T630-nak, amely a háromsávos GSM mellett GPRS-t is kínál a felhasználóknak. Az először a T610-ben bevezetett QuickShare képkezelési funkciót a felhasználók egyöntetűen a piacon kapható legintelligensebb mobil képkezelési megoldásnak kiáltották ki: egy kép elkészítéséhez mindössze két kattintásra van szükség, és magától értetődő a fényképek továbbküldése is más telefonokra, PC-re és egyéb végfelhasználói eszközökre. A képek helyi továbbítása a Bluetooth mellett infravörös és kábeles átvitellel is lehetséges, a mobil hálózatokon pedig MMS vagy e-mail formájában lehet továbbküldeni azokat.

A nagy fényerejű, 65 ezer szín megjelenítésére képes TFT-kijelző magas színkontrasztjával igen jó minőségben jeleníti meg a felvételeket, és emellett kiválóan alkalmas a fényképezésnél képkeresőnek is. A T630-ban gyárilag megtalálható a népszerű V-Rally2 autóversenyjáték, amelynek színvonalas grafikája, 32 szólamú zenéje, valamint force feedback játékvezérlés kimagasló élményt nyújt. A T630 a Java és Mophun platformot is támogatja, így több mint száz játék tölthető le a készülékre a Sony Ericsson webhelyének Fun & Downloads oldalairól, vagy a mobilszolgáltatók portáljairól.

A zeneszerkesztés iránt érdeklődők saját dallamokat és hangzásokat keverhetnek ki a T630 ˝Music DJ˝ szolgáltatásával. Ezzel a négysávos dalszerkesztővel pár másodperc alatt ki lehet választani a kívánt basszuskíséretet, a dobritmust és az akkordokat, és így saját csengőhangokat lehet komponálni. A T630-ban a Sony Ericsson egy új alkalmazással is megjelent: a My friends a Wireless Village (a mobil InstantMessaging ipari szabványa) gyorsüzenet-küldő szolgáltatást valósítja meg. Ezzel a sokoldalú üzenetkezelő megoldással a felhasználó gyorsan elérheti a címlistát, és kiválaszthatja a kívánt kommunikációs formát, az SMS-t, az MMS-t, az e-mailt vagy a csevegést.

A T630 megjelenése a vonzó ˝zúzmaraezüst˝ színsémát követi, amely a jeges átlátszóságot a fémes tapintással elegyíti. A T630 Észak- és Dél-Amerikában, Európában, a Közel-Keleten és Afrikában 2004 első negyedévétől lesz elérhető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle