Connect with us

technokrata

Bemutatkozott a Sony Ericsson P900

Kütyük

Bemutatkozott a Sony Ericsson P900

A Sony Ericsson bemutatta sokak által várva várt legújabb okostelefonját, a népszerű P800 közvetlen utódját, a keresztségben P900 nevet kapott készüléket.

A Las Vegas-ban és Pekingben egy időben debütált Sony Ericsson P900 kisebb, gyorsabb, könnyebben használható és flexibilisebb, mint az elmúlt hónapokban komoly karriert befutott előd készülék, vagyis elmondható, hogy a P900 lényegében minden tekintetben komoly fejlődésen ment keresztül.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) P900 a Symbian operációs rendszer 7.0-s verziójára, illetve a már jól ismert UIQ platformra épül, és a P800-hoz hasonlóan többek közt kihajtható billentyűzettel, valamint integrált digitális fényképezőgéppel rendelkezik. Lényeges változás, hogy míg a P800 folyadékkristályos kijelzője csak 4.096, addig a P900 LCD-je már 65.536 színárnyalat megjelenítésére képes. A Java és Mophun alkalmazásokkal egyaránt kompatibilis okostelefon újdonság beépített flashmemóriája a korábbi 32 MB helyett immár 48 MB-os mérettel rendelkezik, a készülékhez gyárilag csomagolt Sony Memory Stick Duo memóriákártya kapacitása pedig az eddigi 16 MB helyett 32 MB.

A Sony Ericsson P900 böngésző alkalmazása a hagyományos WAP oldalak mellett a HTML és cHTML site-ok megjelenítésével is könnyedén elboldogul. Újdonság, hogy a P900 tulajdonosok a gyártó oldaláról a jövőben akár saját maguk is letölthetik, majd pedig telepíthetik a készülék legújabb, kisebb-nagyobb javításokon átesett szoftververzióit. A vállalat munkatársai a bejelentés kapcsán elmondták, hogy a P900 az európai piacokon még az idén, az Egyesült Államokban és Ázsiában pedig a jövő év elején lesz megvásárolható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp