Connect with us

Az NEC új 3G mobilokat szállít a Hutchisonnak

Kütyük

Az NEC új 3G mobilokat szállít a Hutchisonnak

Az NEC bejelentette, hogy a közeljövőben újabb harmadik generációs mobiltelefonokat fog szállítani a Hutchison Whampoa által több országban is üzemeltetett ˝3˝ nevezetű szolgáltatás számára.

A japán vállalat munkatársai a bejelentés kapcsán elmondták, hogy az NEC az elmúlt hónapokban már több mint hatmillió különböző W-CDMA kompatibilis készüléket szállított le a szolgáltató számára.

Az NEC várhatóan még ebben a hónapban, de legkésőbb a jövő hónap elején megkezdi az új 3G készülékek Hutchisonhoz történő leszállítását. Az új modellek egyike az az e616 típusjelzésű mobiltelefon, mely többek közt videotelefonálásra, videofelvételre és -lejátszásra, GPS helymeghatározásra és internet böngészésre is alkalmas. Az NEC e616 2,2 colos képátlójú folyadékkristályos kijelzője 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes.

Az NEC legújabb harmadik generációs készülékének integrált digitális fényképezőgépe a mai trendnek megfelelően immár zoom funkcióval is rendelkezik, az éjszakai üzemmódnak hála pedig segítségével akár rossz fényviszonyok mellett is egész jó minőségű fényképek készíthetők. Azzal kapcsolatban egyelőre nincsenek információink, hogy az NEC e616 kereskedelmi ára hogyan fog alakulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom