Connect with us

technokrata

Rendszerösszeomlással is járhat a zeneletöltés

Kütyük

Rendszerösszeomlással is járhat a zeneletöltés

A fizetős zeneletöltés terén először robbantó Apple elérhetővé tette szolgáltatását Windows-os környezetben is. Az indulás azonban vegyes fogadtatásban részesült, néhányan még rendszerösszeomlásról is panaszkodtak.

Ugyan azt nem árulták el az Apple-nél, hogy hányan töltötték le az ingyenes lejátszószoftvert Windows alá, azt azért közölték, hogy különösen népszerű lett a program, mióta múlt héten Steve Jobs bejelentette a szolgáltatást. A felhasználók reagálása azonban vegyes: van, aki isteníti a lehetőséget, míg mások keserű szájízzel nyilatkoznak az Apple fórumain.

A legtöbb panasz a Windows 2000 Professional operációs rendszert használók köréből érkezett: értesítéseik szerint többeknek rendszerösszeomlás lett a jutalma az iTunes telepítését követően. Tucatnyinál is többen jelezték ezt a problémát az Apple-nek, a cég pedig megígérte, hogy utánanéz a problémáknak. Addig is azt javasolják az ilyen gondokkal küszködőknek, hogy ideiglenesen uninstallálják a szoftvert.

Peter Lowe, az Apple egyik marketingigazgatója ugyanakkor összességében pozitívnak minősítette a felhasználók reakcióit. ˝Igazán elégedettek vagyunk a reagálásokkal.˝ – mondta Lowe.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle