Connect with us

technokrata

Mit ugat ez a kutya? Megmondja a mobiltelefon!

Kütyük

Mit ugat ez a kutya? Megmondja a mobiltelefon!

A Vodafone japán részlege bejelentette, hogy december elején beindítja legújabb, a kutyák ugatását szöveggé, illetve érzelmi kifejezéssé alakító szolgáltatását.

A Bow-Lingual CONNECT nevezetú új szolgáltatást a mostani bejelentéssel egy időben debütált mobiltelefon újdonság, a Sharp V601SH segítségével lehet igénybe venni. A Takara Company a tavalyi esztendő szeptemberében dobta piacra azt a kis hordozható eszközét, mely képes volt a kutyák ugatásának lefordítására, decembertől viszont már akár a mobiltelefon tulajdonosok is igénybe vehetik a Takara-féle technológiákat.

Az előfizetőknek nem lesz más dolguk, mint vásárolni egyet az említett Sharp mobiltelefonból, majd pedig annak bővítőhelyébe beilleszteni egy speciális Bow-Lingual CONNECT kártyát. A megfelelő alkalmazás elindítását követően a telefont a kedvenc négylábú negyven centiméteres körzetében kell tartani, no és persze rá kell venni az állatot arra, hogy érzelmeit ugatással fejezze ki.

A fejlesztők elmondták, hogy a Bow-Lingual CONNECT képes a kutyák érzelmeinek mind szöveges, mind pedig grafikus formában történő megjelenítésére, így a mobil tulajdonosok rendkívül egyszerűen értesülhetnek arról, hogy kutyájuk jó, vagy éppen rossz kedvű, agresszív, vagy éppen békés hangulatú.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp