Connect with us

technokrata

A Panasonic bemutatta a G60-as mobiltelefont

Kütyük

A Panasonic bemutatta a G60-as mobiltelefont

A Panasonic Mobile Communications a Genfben (Svájc) megrendezésre került ITU TELECOM WORLD 2003 kiállításon bemutatta legújabb mobiltelefonját, a G60-at.

Az opcionálisan, külön csatlakoztatható, 300.000 pixel felbontású VGA fényképezőgéppel, egyedi hátlappal, 4096 szín megjelenítésére képes kijelzővel és többszólamú csengőhangokkal rendelkező G60 2003. novemberétől érkezik a hazai boltokba.

Mr. Ken Hatano, az európai Panasonic Mobile Communications marketing csoportjának igazgatója így nyilatkozott: ˝Üzleti stratégiánk részeként építjük fel telefonkínálatunkat, amelyben a G60 szívesen fogadott új tag. Európa nagyon fontos piac számunkra, és a G60 tökéletes eszköz arra, hogy a piac új és kedvező árfekvésű területére is eljuttassa a mobil fényképezőgépes technológiát. A G60 egy olyan készülék, ami mindenki számára kínál valamit, és véleményem szerint hamarosan bizonyítani fogja, hogy igazi nyerő típus˝.

Személyes varázs
A G60 hozzásegíti felhasználóját ahhoz, hogy kiemelkedjen a hétköznapi szürkeségből. A színes kijelző élénk, kontrasztos színeivel a kategória élvonalába emeli a készüléket. Valóban egyedi telefonja lehet kedvenc fényképének a telefon hátlapja alá helyezésével, így saját ízlésének és személyes stílusának megfelelően alakíthatja telefonját. Ugyanezt a célt szolgálja a 20 beépített 16-szólamú csengőhang és a dallamszerkesztő is.

A felhasználók további többszólamú csengőhangokat és háttérképeket tölthetnek le a www.panasonicbox.com honlapról, így teljesen egyedi megszólalású és megjelenésű telefonok alakíthatók ki.

Hány digitális fényképezőgéppel tud telefonálni?
A G60 a Panasonic csúcsminőségű képalkotási technológiáinak előnyeit is élvezi, az opcionális felcsatolható fényképezőgép jóvoltából, amely 300.000 pixeles VGA (640×480) felbontású képeket készít. A fotókat MMS (Multimedia Messaging Service) üzenethez csatolva egyetlen gombnyomással továbbküldheti barátainak. A fényképezőgép zoom-mal, önkioldóval és az önarcképek készítését megkönnyítő tükörrel is rendelkezik, egy különleges fotólámpa pedig segít más megvilágításba helyezni a részleteket, ha sötét van vagy borult az ég.

Fejlett szolgáltatások
Azok számára, akik kicsivel többet szeretnének telefonjuktól kapni, a G60 további szolgáltatások széles skáláját nyújtja. Ezek között megtalálható az EMS kompatibilitás, amivel képeket és hangokat fűzhet egy SMS-hez, az asztali kihangosítás, ami lehetővé teszi, hogy a telefont az asztalra helyezve beszélhessen, vagy az öt irányba mozgatható joystick, a csendes üzemmód, a diktafon és a szervező/naptár.

Egyedi megjelenés
A Panasonic GD67 vonalain alapuló G60 króm fekete vagy ezüst színben kapható és elég kicsiny ahhoz, hogy tökéletesen simuljon egy zsebbe vagy egy kézitáskába. A számtalan kiváló tulajdonság mellett a G60 exkluzív megjelenésű, tulajdonosa méltán büszkélkedhet majd vele.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp