Connect with us

technokrata

Mindentudó viselhető telekommunikációs rendszer

Kütyük

Mindentudó viselhető telekommunikációs rendszer

A NetworkAnatomy egy olyan újfajta, úgynevezett viselhető telekommunikációs rendszerrel rukkolt elő, mely többek közt mobiltelefont, műholdas telefont, CB rádiót, PC alapú interaktív monitort, videokamerát, erős fényforrást, valamint egy megfelelően nagy teljesítményű áramforrást foglal magába.

A rendszer szerves részét képezi egy speciális elektronikus kesztyű, melynek segítségével állítólagosan rendkívül könnyen, egyszerű kézmozdulatokkal irányítható a berendezés. A vízálló kesztyű 38 centiméter hosszú és bár különleges, nem éppen puha anyagai révén tökéletesen ellenáll a külső behatásoknak, viselése hosszú idő után sem kényelmetlen.

Doug Linman, a NetworkAnatomy elnök-vezérigazgatója a bejelentés kapcsán elmondta, hogy a high-tech eszközt elsősorban azoknak ajánlja, akiknek munkájuk közben úgy kell folyamatos kommunikációs kapcsolatban lenniük társaikkal, hogy közben mindkét kezük foglalt. Linman szerint a számos vezeték nélküli technológiát felvonultató berendezés elsősorban a tűzoltók és a különböző kutatási és mentési tevékenységeket folytató szakemberek közében lesz népszerű.

A különleges rendszer révén mind mobiltelefonos, mind műholdas hívások lebonyolítására lehetőség van, a beépített kamera által készített felvételek pedig lényegében pillanatok alatt továbbíthatók a megfelelő technikai felszereltségű központokba. A rendszer maga egyébként egy vízálló hátizsákból, egy sisakból, valamint a már említett vezérlő kesztyűből tevődik össze.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle