Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Dell három új PDA-t mutatott be

Kütyük

A Dell három új PDA-t mutatott be

A világ legnagyobb számítógépgyártó cégei között jegyzett Dell három vadonatúj kéziszámítógépet jelentett be.

Az X3 sorozatú új eszközök közös vonása a 3,5 colos képátlóval rendelkező, 240×320 pixeles felbontású folyadékkristályos kijelző, az MMC és SD memóriakártyák fogadására hivatott bővítőhely, valamint a Microsoft legfrissebb, 2003-as kiadású mobil operációs rendszere.

A három modell a csatlakoztathatósági szolgáltatások, illetve az integrált memória tekintetében tér el egymástól. Míg a Dell Axim X3i beépített W-LAN kontrollerrel büszkélkedhet, addig a másik két készülék tulajdonosainak meg kell elégedniük az infravörös port nyújtotta adatátviteli funkciókkal. Az Axim X3i és az Axim X3 Advanced 64 MB RAM és ugyancsak 64 MB ROM memóriát tartalmaz, ezzel szemben a belépőszintű Axim X3 Basic-ben csak 32 MB RAM-ot és 32 MB ROM-ot találhatunk.

Mindhárom Dell PDA-ban az Intel PXA263 típusjelzésű XScale mikroprocesszora teljesít szolgálatot, azonban míg az Axim X3i-ben, illetve az Axim X3 Advanced modellben 400 MHz-es frekvencián ketyeg az említett chip, addig az Axim X3 Basic-ben csak 300 MHz-es órajelen. Az európai piacokon novemberben megjelenő vadonatúj kéziszámítógépek közül az Axim X3i 382 euróba, az Axim X3 Advanced 312 euróba, az Axim X3 Basic pedig 231 euróba kerül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés