Connect with us

technokrata

Jön a Panasonic X60 és X70

Kütyük

Jön a Panasonic X60 és X70

A Panasonic a napokban a svájci Genfben zajló ITU Telecom World 2003 szakkiállítás keretein belül mutatta be legújabb mobiltelefonjait, mely újdonságokkal a gyártó ígéretei szerint rövid időn belül a kereskedések polcain is találkozhatunk majd.

A 95 gramm tömegű Panasonic X70 a közelmúltban nagy népszerűségre szert tett GD87-es készülék közvetlen utódjának tekinthető. A 132×176 pixeles felbontású TFT (Thin Film Transistor) folyadékkristályos kijelzővel szerelt mobilból természetesen nem hiányozhat az integrált digitális fényképezőgép. A Panasonic X70 segítségével maximálisan 288×352 pixeles felbontású fotók készíthetők, melyek pillanatok alatt mind MMS-ben, mind pedig elektronikus levélben továbbküldhetők. A 4 MB integrált memóriával felvértezett készülék Java, GPRS és Bluetooth kompatibilis, valamint említésre méltó, hogy WAP böngészője 2.0-s verziószámot visel magán.

Ugyancsak most debütált a Panasonic X60, mely az imént részletezett X70-es modell kistestvére. Az X60 STN technológiájú kijelzője csak 128×128 pixeles felbontással rendelkezik, integrált memóriája éppen fele az X70-ének, és sajnos a Bluetooth kontroller is kikerült a készülékből. A Panasonic egyelőre egyik új készüléke kereskedelmi árával kapcsolatban sem kívánt nyilatkozni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle