Connect with us

technokrata

GPRS Internet már a Vodafone feltöltőkártyás ügyfeleinek is

Kütyük

GPRS Internet már a Vodafone feltöltőkártyás ügyfeleinek is

A Vodafone 2003. október 15-től feltöltőkártyás ügyfelei számára is elérhetővé teszi a népszerű Internet Plusz szolgáltatást.

Az időben korlátlan, legújabb gyorsító és tömörítő eljárásokkal támogatott, teljes szabadságot és rugalmasságot nyújtó mobil Internet hozzáférés kedvező és kiszámíthatóságot biztosító 3.125 Ft-os havi bruttó átalánydíjjal vehető igénybe.

A szolgáltatás havidíján kívűl egyéb költséget nem számít fel a mobilszolgáltató (nincs előfizetési, kapcsolási és forgalmi díj), s a 100 MB adatmennyiség körülbelül 20-30 óra internetezést biztosít.

A havidíjas ügyfelek mellett (akiknek 95 százaléka már ezt az innovatív lehetőséget használja) a feltöltőkártyások is élvezhetik a Vodafone Internet Plusz előnyeit, amely jelentős adatátviteli sebesség növekedést biztosít böngészés, E-mail küldés/fogadás vagy éppen fájl letöltéséhez.

A felhasználók az Internet gyorsulása mellett az átvitt adatmennyiség csökkenését is tapasztalják.

A szolgáltatás a Vodafone teljes magyarországi hálózatán igénybevehető, s a megrendelést csak az első 20.000 előfizetőnek teszi lehetővé a mobilszolgáltató.

A Vodafone legújabb ajánlata a feltöltőkártyás internetezőknek egy Siemens M50-es készülék adatkábellel, amelyhez 1 hónap vagy 100 MB ingyenes adatletöltés jár 19.900 Ft-ért.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák