Connect with us

technokrata

Széles szolgáltatási körű új Samsung mobilok

Kütyük

Széles szolgáltatási körű új Samsung mobilok

A Samsung Electronics újraalkotta a mobil kommunikáció fogalmát a 2003. évi DigitAll Inspiration kiállításon az innovatív, sokféle szolgáltatást nyújtó mobiltelefonok széles skálájának bemutatásával.

Akár a legújabb televízióprogram vételéről, egy fontos e-mail letöltéséről, vagy pedig fényképek készítéséről legyen szó, a Samsung bemutatott egy mobiltelefont, amely bármely kommunikációs vagy szórakoztatási igényt kielégít.

A Samsung intelligens mobiltermináljai (MIT) arra készültek, hogy a felhasználók a legfontosabb adataikat mindenhová magukkal vihessék. Ezek a terminálok az egy évtizeddel ezelőtti laptopoknál nagyobb teljesítményt kínálnak az integrált nagysebességű vezeték nélküli kommunikáció lehetőségeivel kiegészítve. Ezen eszközök nem pusztán levelezésre vagy irodai dokumentumok szerkesztésére valók, hanem képesek multimédiás tartalom, például digitális zene vagy videoklip lejátszására is.

A Samsung Electronics felismerte, hogy minden egyes vásárlónak eltérő igényei vannak, ezért különböző választási lehetőségeket nyúlt. A Samsung az egyetlen olyan nagy mobiltelefon-gyártó, amely Palm, PocketPC és Symbian operációs rendszereken alapuló mobiltelefonokat is kínál.

Az SPH-i700 típusjelű intelligens mobilterminál a Microsoft Pocket PC Phone Edition operációs rendszere köré épült, és tartalmazza a Pocket Office alkalmazást az üzleti igények kielégítéséhez, a Windows Media Player lejátszót a multimédiás fájlok lejátszásához és az MSN Messenger programot üzenetek küldéséhez. Az integrált CDMA 2000 1X vezeték nélküli kommunikációs modulnak köszönhetően az SPH-i700 szélessávú vezeték nélküli kapcsolattal tágítja e funkciók lehetőségeit. Emellett az eszköz egy elforgatható lencsés beépített VGA fényképezőgépet is tartalmaz, ezzel lehetővé téve a vásárlók számára az eszközzel készített fényképek vezeték nélküli eszközökön történő elküldését barátoknak és kollégáknak.

Az SGH-D700 típus egy Symbian OS operációs rendszerre épülő GSM/GPRS telefon, amely teljes multimédiás szolgáltatásokkal rendelkezik, beleértve a videoüzenetek és a moziklipek lejátszását. Emellett az eszköz elforgatható képernyővel és lencserendszerrel videorögzítésre is alkalmas, ezzel külön eszköz hordozása nélkül biztosítja a vásárlók számára a különleges pillanatok megörökítésének lehetőségét. Annak érdekében, hogy az SGH-D700 minden igényt kielégítő multimédiás szolgáltatásai a lehető legjobban kihasználhatók legyenek, a Samsung tervezői az MMC (multimédiás kártya) memóriabővítések támogatására is képessé tették a telefont. A kristálytiszta, 65.000 színű TFT LCD kijelző biztosítja a legjobb vizuális élményt.

Az SPH-i500 a Samsung legújabb Palm OS operációs rendszerre épülő terminálja. Ez a CDMA 2000 1X mobilhálózatokat is támogató intelligens terminál egy kagylóhéj formájú készülék, mely összehajtott állapotban 54x87x21,5 milliméter méretű. A mobiltelefon 65.000 szín megjelenítésére képes TFT LCD kijelzővel, két – elkülönített megjelenítő és rajzoló területekből álló – érintésérzékelő panellel, Easy Text Input szövegbevitellel, hangtárcsázás és hangrögzítő funkciókkal, valamint 16 szólamú csengőhangok lejátszásának képességével rendelkezik. A telefon egy teljes értékű Palm PDA, mely az összes Palm alkalmazással kompatibilis.

Mindezeken kívül az SPH-i500 gyorsabb és megbízhatóbb fájlátvitelt nyújt, mint eddig valaha. A beépített kommunikációs alkalmazások, valamint a külső fejlesztőktől származó Internet-böngészők és e-mail alkalmazások lehetővé teszik, hogy a mobiltelefon teljesen hordozható, minden funkciót egyesítő, vezeték nélküli webterminálként működjön.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp