Connect with us

technokrata

Három új Sagem mobiltelefon

Kütyük

Három új Sagem mobiltelefon

A Sagem az e héten a svájci Genfben megrendezett ITU Telecom World 2003 szakkiállításon leplezi le három vadonatúj mobiltelefonját, mely készülékekről már most, a hivatalos bejelentés előtt is van némi információnk.

A feltörekvő francia vállalat újdonságai közül az myC-1 típusjelzésű modell 84x44x19 milliméteres méretekkel rendelkezik és a mérlegen egész pontosan 80 grammot nyom. A 96×74 pixeles felbontású monokróm kijelzővel szerelt készülék a gyári specifikációk szerint két és fél órás beszélgetési és kétszáz órás készenléti idővel rendelkezik.

A Sagem ugyancsak a napokban debütáló my-C2 típusjelű új mobiltelefonja 82 milliméter hosszú, 42 milliméter széles, 23 milliméter vastag és 90 gramm tömegű. A 101×80 pixeles felbontású, 256 színárnyalat megjelenítésére képes folyadékkristályos kijelzővel ellátott telefon három órás beszélgetési és mintegy kétszáznegyven órás készenléti időt biztosít leendő tulajdonosai számára.

A Sagem myX-1W némileg nagyobb és nehezebb, mint a fent említett két másik modell. Az myX-1W konkrétan 106 milliméteres hosszal, 47 milliméteres szélességgel, 21 milliméteres vastagsággal és 93 grammos tömeggel rendelkezik, beszélgetési, illetve készenléti ideje pedig három, illetve kétszáznegyven óra. A készülék 112×64 pixeles felbontású monokróm kijelzőt tudhat magáénak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp