Connect with us

technokrata

EUoldal – az európai uniós pályázati portál

Kütyük

EUoldal – az európai uniós pályázati portál

Az EUoldal azért jött létre, hogy a magyarországi intézményeknek gyakorlati támogatást nyújtson európai uniós támogatások megszerzése érdekében.

Az üzemeltetők további célja a magyarországi felsőoktatási intézmények, önkormányzatok valamint kis- és középvállalkozások bevonása európai uniós konzorciumokba, elsősorban az Európai Unió környezetvédelmi, területfejlesztési és vállalkozáserősítő pályázatai és programjai segítségével.

Az oldalon napi frissítéssel kerülnek bemutatásra a legfrissebb pályázati lehetőségek, a csatlakozással kapcsolatos hírek, események, továbbá bemutatják a legsikeresebb hazai pályázókat is. Teszik mindezt egy közös cél érdekében, hogy minél több és minél jobb minőségű, sikerre esélyes magyar projektjavaslat kerüljön beadásra Brüsszelben.

Tartalom

Pályázatok
– Előcsatlakozási Alapok és a Közösségi Programok bemutatása
– Strukturális Alapok és a Kohéziós Alap
– legfrissebb pályázati lehetőségek
– pályázati határidők
– tippek a sikeres pályázatok elkészítéséhez

Partnerkeresés
Ezzel a szolgáltatással elsősorban a kutatás-fejlesztés, környezetvédelem valamint a regionális területfejlesztés terén működő szervezetek, intézmények között kívánnak eredményesebb és jobb együttműködést kialakítani.

Sikersztorik
Hazai kutatási és oktatási intézmények, valamint egyéb szervezetek részére kínál lehetőséget sikeres uniós projektjeik, pályázataik bemutatására.

Linkek
Az EUoldalról az európai uniós pályázatokkal kapcsolatos összes hivatalos honlap elérhető.

Könyvtár
Az európai uniós pályázatok elkészítéséhez nélkülözhetetlen kiadványokat, háttéranyagokat lehet letölteni.

Hírlevél
Az ingyenes hírlevél segítségével havonta ingyenes tájékoztatást küldenek a legfrissebb európai uniós pályázati lehetőségekről, beadási határidőkről és más újdonságokról.

Tanfolyamok
A Pályázati Oktatónapok és más tanfolyamaink Magyarországon egyedülálló módon – gyakorlati ismeretek átadásával – készítik fel a potenciális pályázókat az európai uniós támogatások megszerzésére.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp