Connect with us

technokrata

Alacsonyabb áron GPRS alapú WAP és Internet hozzáférés a Pannon GSM-től

Kütyük

Alacsonyabb áron GPRS alapú WAP és Internet hozzáférés a Pannon GSM-től

A Pannon GSM október 28-tól kedvezőbb feltételekkel kínálja megújult GPRS alapú WAP és internet hozzáférési szolgáltatását.

A jövőben a kártyás mobilosok is olcsóbban wapozhatnak, illetve szörfözhetnek a világhálón, sőt csúcsidőben akár 40 százalékos költségcsökkenés is elérhető.

A telekommunikációs technológia hihetetlen gyorsaságú fejlődésének köszönhetően a mobiltelefont használók körében egyre növekszik az igény a felhasználási lehetőségek és feltételek bővítését, és kedvezőbbé tételét illetőleg. A Pannon GSM ezen a területen is szeretné ezeket az igényeket minél gyorsabban és színvonalasabban kielégíteni. Ennek érdekében a cég 2003. október 28-tól olyan GPRS alapú WAP- és internet hozzáférési csomagokat kínál, amelyek az árat és a hozzáférhetőség feltételeit tekintve egyaránt kedvezőbbek a most érvényesnél. Kártyás ügyfeleknek eddig átalánydíj fizetés ellenében volt elérhető a WAP, október végétől azonban ők is általány nélkül élvezhetik az információ szerzés ezen módját, sőt a csomag plusz elemeként az internethez is hozzáférhet minden felhasználó. Nekik szól az a jó hír is, hogy immár kártyás partnereinknél is működik a GPRS roaming szolgáltatás .

A Pannon GSM a különböző internetezési és wapozási szokásokat szem előtt tartva változtatta meg árait és kíván minden rétegnek a legkedvezőbbet nyújtani. Ennek megfelelően csúcsidőben az általános WAP hozzáférés szolgáltatási díja több mint 40 százalékkal csökkent.

A viszonylag keveset wapozóknak és szörfözőknek is a Pannon kínálja a legalacsonyabb árú szolgáltatást. További lényeges árcsökkentő tényező, hogy az ügyfél – a mobilkommunikációs cégek közül egyedülállóan a Pannonnál – választhat akár előfizetési díj nélküli GPRS alapú WAP és internet hozzáférési csomagot is. A GPRS mellett az adathívás alapú WAP és internet elérés is olcsóbb lett a távközlési társaságnál.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp