Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Panasonic G50 szuper-mini a mobil piac legkisebb színes képviselője

Kütyük

A Panasonic G50 szuper-mini a mobil piac legkisebb színes képviselője

A Panasonic az október 12-18. között Genfben (Svájc) megszervezett ITU TELECOM WORLD 2003 kiállításon mutatta be a G50 mobiltelefont.

A szuper-mini, 4.096 szín megjelenítésére képes háromsávos készülék továbbfejlesztett színes kijelzővel, két beépített játékkal és 40 szólamú polifónikus csengőhanggal rendelkezik. A G50 támogatja az EMS (Enhanced Message Service) üzenetküldést, a letölthető háttérképeket és csengőhangokat, továbbá a GPRS WAP böngészést. A 2003 őszétől kapható G50 mobiltelefon parányi, színes, mégis nagyszerű készülék, ami tökéletesen simul egy hátsó zsebbe vagy egy kis kézitáskába.

Mr. Ken Hatano, az európai Panasonic Mobile Communications marketing csoportjának elnöke így nyilatkozott: ˝Hatalmas vásárlói igény merült fel a kis méretű mobil készülékek iránt, melyre válaszunk a GD55 és a G50 készülék. A GD55 telefon méretének és funkcióinak köszönhetően a hölgyek és a férfiak körében is egyaránt különösen népszerűnek bizonyult. A G50 még egy lépéssel tovább megy, amikor a parányi mérethez szín és kiváló minőségű hangzás is társul˝.

A mindössze 74 gramm tömegű és 80x43x18,8 milliméter méretű G50 mobiltelefon tökéletes választás azon felhasználók számára, akik értékelik a stílust, ugyanakkor sokrétű üzenetküldési képességeket és minőségi színes kijelzőt igényelnek. 4.096-színű kijelzője lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kihasználják a 10 gyári háttérkép, a 20 beépített dallam valamint a többszólamú csengőhangok előnyeit.

12.000 képpontot megjelenítő kijelzőjével és az alapcsomag részeként nyújtott két játékkal a G50 gazdag hang és rezgő effektjei gondoskodnak az igazi mobil játékélményről. Az EMS támogatás segítségével a felhasználók a G50-re feltöltött képekkel vagy hangokkal kibővített szöveges üzeneteket küldhetnek. A szuper-mini mobilkészülék 2,5-6 órás beszélgetési és maximum 200 órás készenléti időt biztosít.

A G50 ezüst, vörös és kék színekben kapható. A felhasználók a G50 parányi mérete ellenére is a legújabb technológiák nyújtotta maximális funkcionalitást élvezhetik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés