Connect with us

Hirdetés

technokrata

48 órás szerviz Club Nokia tagok számára

Kütyük

48 órás szerviz Club Nokia tagok számára

A Nokia, a világ vezető mobilkommunikációs vállalata és a mobiltelefonok területén Magyarország piacvezető cége 48 órás szervizlehetőséget biztosít minden Club Nokia tag számára országszerte a Club Nokia szervizpontokon.

˝A legtöbb ügyféllel rendelkező piacvezető vállalatként büszkék vagyunk arra, hogy folyamatos támogatást biztosítunk ügyfeleinknek˝ – mondta Imfred de Jong, a Nokia Hungary kft. ügyvezető igazgatója. ˝Szolgáltatásaink körének folyamatos bővítésével célunk, hogy a Nokia továbbra is a mobiltelefon-használók első számú választása legyen˝.

Az új szolgáltatás része a helyszínen történő javítás, illetve amennyiben ez technikailag nem lehetséges, a javítás 48 órát (2 munkanap) vesz igénybe. A Nokia ebben az esetben ügyfelei számára a javítás időtartamára kölcsöntelefont biztosít.

Azok a Nokia telefon-tulajdonosok, akik még nem tagjai a Club Nokiának, bármikor ingyenesen csatlakozhatnak a közösséghez a fenti mintaboltok bármelyikében vagy a www.club.nokia.hu oldalon.

Néhány további példa a Club Nokia tagjai számára nyújtott előnyökből:
Hírlevelek, magazin
A tagok rendszeresen megkapják a Nokia személyre szabott e-mail hírleveleit, melyekből elsőként értesülhetnek a mobilvilág újdonságairól, újításairól és a Nokia új termékeiről. A Nokia Magazin, amelyet évente három alkalommal jelenik, szintén érdekes hírekkel és értékes információval szolgál.

Események, rendezvények
A Club Nokia gyakran küld meghívást különböző programokra: koncertre, színházi előadásra, sporteseményre vagy egy új mozifilmre, valamint helyi nyereményjátékairól és kedvezményes értékesítési akcióiról is értesíti tagjait. Ezenkívül a Club Nokia tagjai számára a Nokia készülékek és eredeti Nokia tartozékok széles választékát kínálja vonzó áron a Club Nokia szervizpontokon.

Ügyfélszolgálat
Az ügyfélszolgálat munkatársai készséggel válaszolnak a tagok Nokia telefonjukkal kapcsolatos kérdéseire. Munkanapokon 9:00-tól 18:00 óráig, e-mailen és telefonon állnak rendelkezésre. A Club Nokia szervizpontok szintén tanáccsal szolgálnak a telefonjukkal kapcsolatban segítségre szoruló klubtagoknak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés