Connect with us

technokrata

Újabb SPV okostelefon az Orange-tól

Kütyük

Újabb SPV okostelefon az Orange-tól

Az Orange bejelentette SPV okostelefonja legújabb verzióját.

A kereskedelmi forgalomban a jövő hónaptól elérhető, SPV E200 típusjelzésű mobil készülék a mai trendnek megfelelően Bluetooth kompatibilis és integrált digitális fényképezőgéppel is rendelkezik. A mobil operátor munkatársai a bejelentés kapcsán elmondták, hogy az SPV E200 lesz a piacon az első olyan mobil készülék, mely a Microsoft-féle legújabb mobil operációs rendszerre, a Smartphone 2003-ra épül.

A különböző visszajelzésekből tudjuk, hogy előfizetőink leginkább a beépített kamerát, illetve a Bluetooth kontrollert hiányolták a korábbi okostelefonjainkból – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Stuart Jackson, az Orange kommunikációs igazgatója. Jackson elmondta, hogy a vadonatúj SPV E200 az Orange immár harmadik, Microsoft alapokon nyugvó okostelefonja. Mint ismeretes, a szolgáltató első ilyen nagy tudású készüléke tavaly októberben került forgalomba.

A GPRS (General Packet Radio Service) kompatibilis SPV E200 az idei év elején debütált SPV E100-hoz képest nagyobb billentyűkkel és továbbfejlesztett folyadékkristályos kijelzővel rendelkezik, azonban a készülék kialakítása nem sokat változott. A mérlegen 120 grammot nyomó okostelefon egy feltöltéssel mintegy háromnapos készenléti és négyórás beszélgetési időt biztosít.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp