Connect with us

technokrata

Új Toshiba mobiltelefon

Kütyük

Új Toshiba mobiltelefon

A Toshiba a Genfben október 12. és 18. között zajló ITU Telecom World 2003 nevezetű szakkiállítás keretein belül rántotta le a leplet legújabb mobiltelefonjáról, a TS222i típusjelzésű készülékről.

A Toshiba TS222i közvetlen utódjának tekinthető telefon 93 grammos tömeggel és széles körű üzenet küldési szolgáltatásokkal rendelkezik, azonban leendő tulajdonosainak mind az integrált, mind pedig a külsőleg csatlakoztatható digitális fényképezőgépről le kell mondaniuk.

A harminckét szólamú polifonikus csengőhangokkal kompatibilis Toshiba TS222i folyadékkristályos kijelzője 4096 színárnyalat megjelenítésére képes, és két előretelepített játékszoftvert tudhat magáénak. A gyártó állítása szerint a standard akkumulátorokkal maximum 200 órás készenléti és 4 órás beszélgetési idő érhető el.

Az európai piacokon a közeljövőben debütáló Toshiba mobiltelefon újdonság további specifikációi egyelőre ismeretlenek, így például a gyártó a TS222i kereskedelmi árával kapcsolatban sem közölt információkat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp