Connect with us

technokrata

Voq Professional Phone – kihajtható billentyűzetű új okostelefon

Kütyük

Voq Professional Phone – kihajtható billentyűzetű új okostelefon

A Sierra Wireless bejelentette, hogy hamarosan megkezdi a Microsoft-féle Windows Mobile 2003 for Smartphone platformra épülő nagy tudású Voq Professional Phone forgalmazását.

A mobiltelefon újdonság egyik legérdekesebb vonása az oldalra kihajtható teljes méretű QWERTY billentyűzet, mely a fejlesztők elmondása szerint jelentős mértékben megkönnyíti a készülék kezelését és elsősorban a rövid szöveges üzenetek írását.

A Voq Professional Phone többek közt egy 200 MHz-es működési frekvenciájú Intel XScale mikroprocesszort, 48 MB flashmemóriát, 32 MB RAM memóriát, valamint egy SD/MMC bővítőhelyet tudhat magáénak. A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) mobil készülék természetesen GPRS kompatibilis és segítségével SMS-ek éppúgy küldhetők, mint MMS-ek, vagyis multimédiás üzenetek.

A Voq Professional Phone 220×176 pixeles felbontású folyadékkristályos kijelzővel rendelkezik, és segítségével éppúgy lehet elektronikus leveleket küldeni és fogadni, mint például internetezni, vagy az integrált Windows Media Player révén különböző hang- és videoanyagokat lejátszani. A gyárilag monó, opcionálisan pedig sztereó headsettel kapható mobiltelefon a Sierra Wireless munkatársai szerint valamikor 2004 elején jelenik meg a piacon, a készülék várható kereskedelmi ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom