Connect with us

technokrata

U15: a Siemens második 3G mobiltelefonja

Kütyük

U15: a Siemens második 3G mobiltelefonja

Németország vezető mobiltelefon gyártója, a Siemens bejelentette második 3G, azaz harmadik generációs mobiltelefonját, a keresztségben U15 nevet kapott készüléket.

A szomszédos Ausztriában egy ideje már kapható Siemens U10 közvetlen utódjának tekinthető Siemens U15 egy háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes mobiltelefon, mely egyrészt Class 8 GPRS támogatással rendelkezik és normál GSM hálózatokban használható, másrészt pedig kompatibilis a legújabb 3G hálózati szakaszokkal is.

A Siemens U15 legfontosabb jellemzői közé tartozik a két darab, VGA felbontással rendelkező integrált digitális fényképezőgép, a nem kevesebb mint 64 MB méretű beépített memória, valamint a 176×220 pixeles felbontású, 16 bites színmélységű (65 ezer színárnyalat) folyadékkristályos kijelző. A készülék lelke egyébként nem más, mint a Microsoft-féle Smartphone 2002 operációs rendszer.

Mondanom sem kell, hogy a Siemens U15 támogatja a polifonikus csengőhangokat, fejlett hangtárcsázási szolgáltatásokkal rendelkezik, más eszközökkel pedig Bluetooth, infravörös és USB interfészen keresztül egyaránt kapcsolatba hozható. A videofilmek rögzítésére is alkalmas, Java kompatibilis Siemens 3G mobiltelefon újdonság a gyártó ígéretei szerint valamikor a jövő hónapban jelenik majd meg a piacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle