Connect with us

technokrata

192 MB memória az LG legújabb kamerás mobiljában

Kütyük

192 MB memória az LG legújabb kamerás mobiljában

Az LG Electronics lerántotta a leplet legújabb, szolgáltatásokban rendkívül gazdag mobiltelefonjáról.

A dél-koreai székhelyű gyártó újgenerációs mobil készüléke 1,1 megapixeles integrált digitális fényképezőgépe révén a kamerás mobilok élvonalába tartozik, noha nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy jelenleg már 2 megapixeles felbontású kamerás mobilok is elérhetők a piacon.

A Microsoft legújabb mobiltelefonos operációs rendszerére épülő LG készülék nem kevesebb mint 192 MB integrált memóriát tudhat magáénak, ami a maga nemében mindenképp rekordnak számít, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a gyártó egy behelyezhető memóriakártyát is csomagol legfrissebb újdonsága mellé. Az LG Electronics munkatársai a bejelentés kapcsán elmondták, hogy az új készülék elsősorban azért rendelkezik ilyen tetemes méretű memóriával, mert ennek köszönhetően a mobil tulajdonosok akár egy órányi jó minőségű videofelvételt is készíthetnek.

A mintegy 150 ezer forintos ajánlott végfelhasználói árú új LG mobiltelefon a gyártó ígéretei szerint még ebben az esztendőben világszerte megvásárolható lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin