Connect with us

technokrata

Új 3G mobiltelefon az NEC-től

Kütyük

Új 3G mobiltelefon az NEC-től

Többek közt az NEC is képviseltetni fogja magát az ITU Telecom World 2003 nevezetű telekommunikációs kiállításon, ahol is a cég standján megtekinthető lesz a cég legújabb harmadik generációs (UMTS) mobiltelefonja.

A rangos genfi rendezvény látogatói szemügyre vehetik majd többek közt a japán székhelyű gyártó e616 típusjelzésű vadonatúj 3G készülékét, mely számos új szolgáltatást vonultat fel elődjéhez képest.

Az NEC e616 révén – kihasználva a harmadik generációs hálózatok által biztosított lehetőségeket – akár videotelefonálni is lehet, az integrált kamera segítségével pedig nem csak állóképeket, hanem rövidebb videoanyagokat is lehet rögzíteni. Érdekesség, hogy a készülék beépített GPS (Global Positioning System) modullal is el van látva, így az e616 jövendőbeli tulajdonosai vélhetően sosem fognak eltévedni utazásaik során. A természetesen Java kompatibilis újdonság 2,2 colos képátlójú, 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes folyadékkristályos kijelzőt tudhat magáénak.

Az ITU Telecom World 2003 keretein belül a cég japán piacra szánt legújabb modellje, a FOMA N2102v is ki lesz állítva. A kizárólagosan az NTT DoCoMo kínálatában fellelhető újdonság két integrált digitális fényképezőgéppel büszkélkedhet, melyek közül a külső 320 ezer pixeles, a belső pedig 110 ezer pixeles felbontással rendelkezik. Mondanom sem kell, hogy a 65 ezer színárnyalatú LCD-vel szerelt FOMA N2102v is képes videoanyagok rögzítésére.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp