Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkoztak a legfrissebb Xelibri mobilok

Kütyük

Bemutatkoztak a legfrissebb Xelibri mobilok

A Siemens bemutatta Xelibri mobiltelefon termékcsaládja legfrissebb őszi/téli modelljeit, mely készülékek talán még divatosabbak és egyedibbek, mint elődeik voltak.

A most debütált Xelibrik közül az X5 típusjelzésű modell egy kétsávos (GSM 900/1800 MHz) működésre képes, 12 bites színmélységű (4096 színárnyalat) folyadékkristályos kijelzővel szerelt, 87x52x17 milliméteres méretekkel rendelkező mobiltelefon, mely Ultra Blue és Mercury fantázianevű változatokban érhető el.

Az ugyancsak kétsávos működésű Xelibri X6 egy kifejezetten a női vásárlók számára tervezett elegáns ékszer mobiltelefon, mely két beépített tükörrel büszkélkedhet. Ezek közül egyébként az egyik tükör hagyományos, a másik pedig nagyítja a tükörképet. A 84x75x26 milliméter méretű Xelibri X6 Platinum Blush és Sheer Bronze változatokban vásárolható meg.

A Xelibri X7 egy igazi unisex mobiltelefon, vagyis vélhetően mind a nők, mind pedig a férfiak érdeklődését fel fogja kelteni. A Copper Polished és Midnight Blue fantázianevű verziókban kapható modell 105x46x26 milliméteres méretekkel rendelkezik.

Végül pedig említést kell tennünk az X6-hoz hasonlóan elsősorban nőknek ajánlott Xelibri X8-ról, mely kétsávos mobil újdonság érdekessége nem más, mint az integrált FM rádió. A hagyományos értelemben vett billentyűzetet nélkülöző, nagymértékben hangvezérlésre épülő X8 91x56x23 milliméteres méretű és Diamond Pink, valamint Silver Glam változatokban jelenik meg a piacon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés