Connect with us

technokrata

Bemutatkoztak a legfrissebb Xelibri mobilok

Kütyük

Bemutatkoztak a legfrissebb Xelibri mobilok

A Siemens bemutatta Xelibri mobiltelefon termékcsaládja legfrissebb őszi/téli modelljeit, mely készülékek talán még divatosabbak és egyedibbek, mint elődeik voltak.

A most debütált Xelibrik közül az X5 típusjelzésű modell egy kétsávos (GSM 900/1800 MHz) működésre képes, 12 bites színmélységű (4096 színárnyalat) folyadékkristályos kijelzővel szerelt, 87x52x17 milliméteres méretekkel rendelkező mobiltelefon, mely Ultra Blue és Mercury fantázianevű változatokban érhető el.

Az ugyancsak kétsávos működésű Xelibri X6 egy kifejezetten a női vásárlók számára tervezett elegáns ékszer mobiltelefon, mely két beépített tükörrel büszkélkedhet. Ezek közül egyébként az egyik tükör hagyományos, a másik pedig nagyítja a tükörképet. A 84x75x26 milliméter méretű Xelibri X6 Platinum Blush és Sheer Bronze változatokban vásárolható meg.

A Xelibri X7 egy igazi unisex mobiltelefon, vagyis vélhetően mind a nők, mind pedig a férfiak érdeklődését fel fogja kelteni. A Copper Polished és Midnight Blue fantázianevű verziókban kapható modell 105x46x26 milliméteres méretekkel rendelkezik.

Végül pedig említést kell tennünk az X6-hoz hasonlóan elsősorban nőknek ajánlott Xelibri X8-ról, mely kétsávos mobil újdonság érdekessége nem más, mint az integrált FM rádió. A hagyományos értelemben vett billentyűzetet nélkülöző, nagymértékben hangvezérlésre épülő X8 91x56x23 milliméteres méretű és Diamond Pink, valamint Silver Glam változatokban jelenik meg a piacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle