Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsó Internetes SMS küldés bármikor, bármely mobilhálózatba

Kütyük

Olcsó Internetes SMS küldés bármikor, bármely mobilhálózatba

Mától valamennyi mobilhálózatba nettó 15 forintba kerül egy SMS az eTel Magyarország Private Talk kártyájával.

A rendkívül kedvező árú üzenetküldési lehetőséggel az eTel nemrég bevezetett, a magyar piac egyik legolcsóbb nemzetközi telefonálási lehetőségét kínáló Private Talk hívókártyájának tulajdonosai élhetnek. A kártya mától Budapest minden postahivatalában, a Lapker hírlapboltjaiban és másutt, az ország több mint 300 pontján vásárolható meg.

A Private Talk kártyával az Interneten keresztül egyszerűen, gyorsan, többféle módon is lehet szöveges üzenetet küldeni, valamint a távközléssel kapcsolatos szolgáltatásokat igénybe venni. Az ˝smskartya.hu˝ honlap az ide látogató kártyatulajdonosoknak lehetőséget kínál arra, hogy anonim módon, vagy úgy küldjenek üzenetet, mintha azt saját telefonjukról kezdeményezték volna. Az egyszerű küldésnél csak a behívókártya PIN kódját és sorozatszámát kell a megfelelő sorokba begépelni, és máris lehet írni és elküldeni az üzenetet. Ebben az esetben a címzetthez az ˝smskártya˝ karakterüzenettel érkezik meg a küldemény. Ha az üzenet feladója saját hívószámával szeretné elküldeni üzenetét, a honlap – a visszaélések elkerülése érdekében – regisztrációt kér, azaz rögzíti a küldő hívószámát, hat karakterből álló saját jelszavát, valamint természetesen a kártya PIN-kódját és sorozatszámát. A regisztrált felhasználóknak a bejelentkezést követően már csak Private Talk kártyájuk PIN-kódját kell megadni, és a regisztráció után a kártya kényelmi szolgáltatásai is elérhetők. A kártya lehetővé teszi ugyanis saját telefonkönyv generálását vagy több kártya egyidejű felvételét az üzenetközpont adatbázisába.

A Private Talk kártya használatával továbbra is igénybe lehet venni a magyar piac egyik legolcsóbb nemzetközi telefonálási lehetőségét. Az eTel hívókártyájával olcsóbb a tengerentúli beszélgetés, mint itthon a mobil hívás. Percdíjai közelítenek ahhoz a díjszabáshoz, amely a távközlés tényleges felszabadítása után léphetne életbe.

A Private Talk a telefonkártyák legújabb generációját képviseli. Segítségével bármilyen telefonról elérhetőek az alacsony percdíjak. A 2000 és 5000 forint értékben forgalomba került kártyával a világ bármely pontjára lehet telefonálni az általában elérhető telefonköltségek töredékéért. A kártya tulajdonosa ingyenesen használhatja a 06-80-988-988 behívó-számot, és élhet a másodperc alapú számlázás, valamint a telepítési és havidíj nélküli díjszabás előnyeivel. Aki a Private Talk kártyát internetes SMS-ezésre használja, számíthat arra, hogy az eTel hamarosan kiterjeszti a szöveges üzenetküldés lehetőségét külföldi mobilhálózatokra is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés