Connect with us

technokrata

Futball videoanyagok mobiltelefonokra

Kütyük

Futball videoanyagok mobiltelefonokra

A Hutchison 3G és a Vodafone exkluzív szerződést kötött az FA Premier League-gel, melynek értelmében a két mobiltelefonos szolgáltató cég az Egyesült Királyságban a jövőben futball gólokat, látványos cseleket és archív videofelvételeket sugározhat streaming módon a legújabb harmadik generációs mobil készülékekre.

Azzal kapcsolatban egyelőre egyik érintett fél sem kívánt nyilatkozni, hogy az exkluzív szerződés pontosan mennyibe kerül a két mobil operátornak.

A szigetországban jelen pillanatban csak a Hutchison 3G rendelkezik az FA Premier League mobiltelefonos licenszjogaival, azonban a szolgáltató mintegy 35 millió fontos szerződése a szezon végén le fog járni. A most bejelentett új szerződés 2004 szeptemberében lép életbe és egészen 2008 májusáig lesz érvényben, mely időszakban egyébként közel 1.150 futballmérkőzést fognak játszani a ligában.

A Hutchison 3G és a Vodafone angliai előfizetői az ígéretek szerint rendkívül gazdag mobil multimédiás futball tartalomhoz férhetnek majd hozzá az arra alkalmas készülékeik segítségével, így többek közt lehetőségük nyílik összefoglalók és előzetesek megtekintésére, valamint különböző futball témájú hang és képanyagokat is letölthetnek majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp