Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új fejlesztői verseny a legjobb mobil online játékok felfedezésére

Kütyük

Új fejlesztői verseny a legjobb mobil online játékok felfedezésére

A Nokia ma meghirdette a ConnectCoder N-Gage mobil játékgép játékcsatát, amely az európai, Egyesült Államok-beli és kanadai játékfejlesztők versenye a Nokia N-Gage játékgép egyedülálló mobil online funkcióit kihasználó, legizgalmasabb játékötletek megtalálására.

A játékos közösség kreativitását és újító szellemét szabadjára engedő pályázat 2004. január 31-ig él.

A nyertes ötletek olyan eredeti, a kapcsolat élményét kihasználó játékok lesznek, amelyek esetében a mobilitás a játék szerves részét képezi. További fontos feltétel a magas színvonalú grafikai megjelenítés, az izgalmas szereplők, a lebilincselő történet, és a mobil játékok társasági vetületét kiemelő interaktivitás. A zsűrit a Nokia N-Gage Publishing csoport alkotja, a nyerteseket pedig 2004 elején e-mailben értesítik.

˝A Nokia N-Gage egyedülálló funkciói miatt olyan elképesztő ötleteket várunk a fejlesztőktől, amelyek tényleg kihasználják a Bluetooth vezeték nélküli technológiát, a GPRS kapcsolatot és az N-Gage Arénában uralkodó közösségi érzést˝ – mondta Ilkka Raiskinen, a Nokia Mobile Phones alelnöke. ˝A Nokia N-Gage jó helyzetben van ahhoz, hogy a mobil online játékok platformjává váljon, a Játékcsata verseny pedig a fejlesztők számára lehetőséget teremt arra, hogy részt vegyenek az izgalmas játékok új generációjának megalkotásában˝.

A legjobb három pályázat között elosztott 30 ezer euró nyereményen felül a győztesek meghívást kapnak a játékfejlesztők 2004-es konferenciájára, és ötleteiket bemutathatják a Nokia N-Gage Publishing vezetőinek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés