Connect with us

technokrata

Indul az N-Gage Aréna szolgáltatás

Kütyük

Indul az N-Gage Aréna szolgáltatás

A Nokia bemutatta N-Gage Aréna szolgáltatását, amellyel mára valósággá vált az online és mobil játék.

A világszerte elérhető N-Gage Aréna a világ játékkedvelőinek virtuális közössége számára ad otthont, ahol a játékosok megoszthatják egymással tapasztalataikat és felkutathatják a mobil szórakozásban résztvevő játékostársakat. A szolgáltatás 2003. október 7-én indul, ugyanazon a napon, amikor a Nokia N-Gage játékgép világszerte megjelenik a kereskedelmi forgalomban. A tartalomszolgáltatásokat egy bevezető próbaidőszakban ingyenesen bocsátják a felhasználók rendelkezésére, akik így kipróbálhatják az N-Gage Arénát. Bár a tartalmak elérése ingyenes lesz, az adatforgalom ára a szolgáltatói díjszabástól függ. A szolgáltatók számára az Aréna gyors és könnyű hozzáférést biztosít az N-Gage üzlethez, a játékok kiadói előtt pedig új bevételi forrás nyílik meg.

˝A mobil online elemek a Nokia N-Gage totális játékélményének kulcsfontosságú részét képezik. Az N-Gage Aréna lesz a játékosok találkozóhelye, ahol virtuális közösségüket létrehozhatják, kicserélhetik tapasztalataikat, új kihívásokra lelhetnek, és barátokat szerezhetnek a világ minden tájáról˝ – mondta Ilkka Raiskinen, a Nokia Mobile Phones alelnöke és N-Gage-vezér. ˝Most először történhet meg, hogy egy londoni parkban ülő játékos egy olyan Los Angeles-ivel vagy akár szingapúrival ˝árnyék-versenyezhet˝, aki szintén elküldte az N-Gage Arénába árnyék-játékkarakterét. A londoni játékos a győzelem pillanatát mutató játékrészletet kihelyezheti az Arénába, egyúttal kihívhatja a közösség többi tagját egy újabb megmérettetésre. Rendkívül izgalmasnak tartjuk a virtuális játéktér által kínált rengeteg lehetőséget˝.

A Nokia N-Gage Aréna a mobiliparágban egyedülálló módon biztosítja az éteren keresztül történő játékot, tapasztalatcserét és a versenyzés lehetőségét, teljessé teszi a játékok jelentette élményt, és mind a szolgáltatók, mind a kiadók üzleti lehetőségeit bővíti. A játékosokhoz a szolgáltatókon keresztül eljutó szolgáltatást a Nokia biztosítja. A Nokia emellett a kiadók és a fejlesztők számára is biztosít eszközöket új és vonzó online játéktartalmak létrehozására.

Az N-Gage Aréna néhány fontos bevezető funkciója között szerepel: extra erő (letölthető program, amely megsokszorozza a karakter képességeit, vagy kisegíti a játékost egy különlegesen veszélyes helyzetből), játékrészletek (a játékos a játék egy rögzített részletét kihelyezi az Arénába, ahol a többiek megnézhetik a felvételt), árnyék-játék (a játékos játékkarakterének ˝árnyékát˝ elküldi az Arénába, a többi játékos pedig kihívhatja azt egy versenyre), stratégiai útmutatók és megoldások (a játék feladatának megoldását bemutató felvételek), legmagasabb pontszámok kihelyezése, illetve kétszereplős játék élőben. Az N-Gage Aréna összes fenti szolgáltatása mobil környezetben zajlik, így a játékosok olyan azonnali hozzáférést élvezhetnek, amilyet csak az N-Gage kínálhat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle