Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult a Matáv honlapja

Kütyük

Megújult a Matáv honlapja

2003. október 1-jével a Matáv honlapja mind szerkezetében, mind arculatában megújult.

Az átalakítást több hónapos előkészítő munka előzte meg. Felmérést készítettek az ügyfelek és partnerek körében, kikérték a honlap látogatóinak véleményét, s megvizsgálták a hazai és nemzetközi trendek alakulását. Így az új grafikai megoldások révén a honlap színesebb, emberközelibb és barátságosabb lett, az információkat a Matáv célcsoportjainak megfelelően strukturálva – a felhasználói igényeket még jobban kiszolgálva – helyezték el, s a könnyebb eligazodás érdekében – az újonnan kifejlesztett navigációs rendszer révén – legfeljebb 4 kattintással bármely aloldal elérhető a nyitóoldalról. Emellett javítottak a honlapon megtalálható tartalom olvashatóságán, s gyorsult az oldalak letölthetősége.

A nyitóoldalon a vállalat hírei mellett kiemelt helyet kapnak az online szolgáltatások: az online tudakozó (ahol név és telefonszám szerint is lehet keresni); az ePont (ahol termékeket és szolgáltatásokat lehet rendelni); eSzámla (itt ellenőrizhető az aktuális számlaforgalom); online ügyfélszolgálat (24 órában); díjcsomag kalkulátor (segítségével kiválasztható a leginkább testre szabott díjcsomag); online táviratfeladás (ezen a felületen kiválasztható, és feladható egy vagy több távirat).

A Lakossági szolgáltatások, illetve az Üzleti megoldások fejezetek alatt részletes tájékoztatás található a Matáv termékeiről, szolgáltatásairól, illetve testre szabott megoldásokat kínálnak a kis- és közép-, illetve a nagyvállalati ügyfeleknek. A befektetőknek és a sajtó képviselőinek – az érdeklődésükre számot tartó információkat összegyűjtve (illusztrációkkal és háttéranyagokkal ellátva) – önálló aloldalakat fejlesztettek. A közel fél éve bevezetett Csemege sarok a jövőben még több szórakoztató, ismeretterjesztő tartalommal kerül megtöltésre.

A megújult webhely magyar és angol nyelven egyaránt teljes értékű kommunikációs felületet jelent az ügyfelek, partnerek, a sajtó, a befektetők, a szakmai és politikai döntéshozók felé. A honlap terjedelme meghaladja a 6.000 oldalt, s felkerült a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet hivatalos webaudit listájára, így tanúsíttatva látogatottsági adatait. A legfrissebb adatok szerint a www.matav.hu oldalaira egy átlagos munkanapon 17 ezren látogatnak, és 161 ezer oldalt töltenek le.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés