Connect with us

Megújult a Matáv honlapja

Kütyük

Megújult a Matáv honlapja

2003. október 1-jével a Matáv honlapja mind szerkezetében, mind arculatában megújult.

Az átalakítást több hónapos előkészítő munka előzte meg. Felmérést készítettek az ügyfelek és partnerek körében, kikérték a honlap látogatóinak véleményét, s megvizsgálták a hazai és nemzetközi trendek alakulását. Így az új grafikai megoldások révén a honlap színesebb, emberközelibb és barátságosabb lett, az információkat a Matáv célcsoportjainak megfelelően strukturálva – a felhasználói igényeket még jobban kiszolgálva – helyezték el, s a könnyebb eligazodás érdekében – az újonnan kifejlesztett navigációs rendszer révén – legfeljebb 4 kattintással bármely aloldal elérhető a nyitóoldalról. Emellett javítottak a honlapon megtalálható tartalom olvashatóságán, s gyorsult az oldalak letölthetősége.

A nyitóoldalon a vállalat hírei mellett kiemelt helyet kapnak az online szolgáltatások: az online tudakozó (ahol név és telefonszám szerint is lehet keresni); az ePont (ahol termékeket és szolgáltatásokat lehet rendelni); eSzámla (itt ellenőrizhető az aktuális számlaforgalom); online ügyfélszolgálat (24 órában); díjcsomag kalkulátor (segítségével kiválasztható a leginkább testre szabott díjcsomag); online táviratfeladás (ezen a felületen kiválasztható, és feladható egy vagy több távirat).

A Lakossági szolgáltatások, illetve az Üzleti megoldások fejezetek alatt részletes tájékoztatás található a Matáv termékeiről, szolgáltatásairól, illetve testre szabott megoldásokat kínálnak a kis- és közép-, illetve a nagyvállalati ügyfeleknek. A befektetőknek és a sajtó képviselőinek – az érdeklődésükre számot tartó információkat összegyűjtve (illusztrációkkal és háttéranyagokkal ellátva) – önálló aloldalakat fejlesztettek. A közel fél éve bevezetett Csemege sarok a jövőben még több szórakoztató, ismeretterjesztő tartalommal kerül megtöltésre.

A megújult webhely magyar és angol nyelven egyaránt teljes értékű kommunikációs felületet jelent az ügyfelek, partnerek, a sajtó, a befektetők, a szakmai és politikai döntéshozók felé. A honlap terjedelme meghaladja a 6.000 oldalt, s felkerült a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet hivatalos webaudit listájára, így tanúsíttatva látogatottsági adatait. A legfrissebb adatok szerint a www.matav.hu oldalaira egy átlagos munkanapon 17 ezren látogatnak, és 161 ezer oldalt töltenek le.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom