Connect with us

technokrata

Új kedvező GPRS elérési lehetőség a Westelnél

Kütyük

Új kedvező GPRS elérési lehetőség a Westelnél

A Westel október 15-től WAP Start néven olyan új, havi- és napidíj nélküli GPRS elérési lehetőséget kínál ügyfeleinek, amely a gyorsabb és kedvezőbb díjazású WAP használatot általánossá teheti.

Az új WAP Start csomagot október közepétől a Westel minden, arra alkalmas készüléket vásárló ügyfelének automatikusan bekapcsolja.

A Westel, az üzleteiben megvásárolt új GPRS készülékek tulajdonosainak október 15-től automatikusan aktiválja az október közepén bevezetésre kerülő WAP Startot, így külön előfizetés nélkül is gyorsan és költségtakarékosan érhetik el a WAP oldalakat. Az aktiválás havidíjasok esetén a vásárláskor, Domino készülékcsomag esetén az első híváskor történik. A WAP Startot természetesen a már meglévő előfizetések mellé is egyszerűen és gyorsan be lehet kapcsolni.

Az új havi- és napidíjmentes, kizárólag forgalomfüggő díjazást kínáló WAP Start az eddig általánosan elterjedt percdíjas WAP használathoz hasonlóan minden GPRS képes készüléktulajdonos számára ezentúl alapelérésként kínálja a gyors adatátvitelt. A WAP Start előnye, hogy nincs külön díja, kizárólag használat esetén, az átvitt adatmennyiség alapján történik a számlázás, ráadásul az eddigi percdíjas megoldásnál többször gyorsabb adatátvitelt biztosít. Használata azért is kedvezőbb, mert az ügyfelek kizárólag az adatmennyiség és nem a használat során eltelt idő alapján fizetnek – tehát egy letöltött WAP-oldal olvasása közben nincs további költség – és ilyen esetekben a bejövő hívások is fogadhatók.

A WAP Starttal a jövőben olyan új szolgáltatások is bármikor alkalomszerűen elérhetők (pl. a 777mobil videóelőzetesei, TV adások WAP-on, ingyenes WAP-os SMS küldés), amelyek a percdíjas, vonalkapcsolt megoldással nem, vagy csak jóval kedvezőtlenebbül voltak használhatók. A szolgáltatás díja mind az előfizetéses, mind a kártyás ügyfeleknek 13 Ft/10 KB.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp